Reparatii pe drumurile cu canale

Cei care urcã pe drumul spre Parâng, ori pe DN 66, la intrarea în Petrosani, dinspre Bãnita, pot observa cã soseaua este un adevãrat pericol, dupã ce a fost introdusã canalizarea, iar lucrãrile de asfaltare s-au tasat si au lãsat loc unor canale adânci.
Despre asta au discutat cei de la Apa Serv si primãria din Petrosani, iar în aceste zile au si început lucrãrile.
„Pe Maleia, încercãm sã reparãm capacele. Dupã cum am promis, într-o colaborare perfectã cu Primãria municipiului Petrosani, în zona Dãrãnesti, s-au refãcut capacele la canalizare si am si refãcut asfaltul si am discutat cu primarul din Petrosani, ca sã reabilitãm si pe Maleia, atât cât se poate, fiindcã pãmântul lucreazã”,  a spus Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.
Drumul de pe Maleia, ce duce spre statiunea Parâng, este presãrat cu zeci de capace de canal, dupã ce în zonã a fost introdusã canalizarea, iar faptul cã în subteran sunt galerii, a fãcut ca soseaua sã se deformeze. Cei care au de suferit sunt soferii, iar acum, administratia localã si firma de apã fac tot posibilul sã readucã suprafata la o formã  convenabilã.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Reparatii pe drumurile cu canale

  • 14 mai 2018 la 19:59
    Permalink

    Se poate turna asfalt pe portiunea unde se lasa drumul si totul este Ok , nu sunt multe galerii si nu costa asa de mult numai sa fie adevarat galerii si nu minciuni .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.