Consilier local în locul reprezentantului Ministerului Economiei

Un consilier local din Râmnicu Vâlcea îi ia locul reprezentantului Ministerului Economiei în Consiliul de Administratie al Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului.
La sfârsitul lunii trecute,înainte de minivacanta de 1 mai, Componenta Consiliului de Administratie a fost refãcutã, în mare parte, cu aceleasi persoane, conform hotãrârii Adunãrii Generale a Actionarilor. Existã doar o schimbare. Radu Nicolae Chiurtu, angajat al Ministerului Economiei, a fost înlocuit cu Ionut Eduard Nuicã, fost candidat din partea ALDE la alegerile parlamentare din judetul Vâlcea. Articolul 1 al hotãrârii prevedea revocarea membrilor Alina Luminita Cãtân, Ileana Petre, Gheorghe Bobar, Radu Nicolae Chiurtu si Mihai Radu Sorin din calitatea de administrator provizoiu al Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului, ca urmare “a expirãrii duratei mandatului acestora la data de 28.04.2018”.
AGA, adicã reprezentantul statului român, a decis la articolul 2 “alegerea începând cu data de 29.04.2018 în calitate de administratori provizorii ai Consiliului de Administratie al SNIMVJ SA a: doamnelor Alina Luminita Cãtân si Ileana Petre” si a “domnilor Gheorghe Bobar, Ionut Eduard Nuicã si Mihai Radu Sorin pe locurile rãmase vacante ca urmare a revocãrii din calitatea de membrii provizorii ai Consiliului de Administratie”. Mandatul noilor membri ai Consiliului de Administratie de la SNIM este de 4 luni.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.