Cetãtenii din Valea Jiului nu vor penali în functii publice

Locuitorii Vãii Jiului nu mai vor penali în functii publice. Pânã acum sute de locuitori ai zonei au semnat pentru initiativa cetãteneascã intitulatã ”Fãrã penali în functii publice”.
“Dupã mai bine de o sãptãmânã de campanie de strângere de semnãturi pentru initiativa cetãteneascã „Fãrã penali în functii publice”, dupã sute de semnãturi si dialoguri cu cetãtenii, voluntarii USR Petrosani sunt mai motivati ca oricând sã ducã acest demers la bun sfârsit”, spun reprezentantii USR Petrosani. Initiativa a fost lansatã de 19 cetãteni, printre care scriitorul Gabriel Liiceanu, filosoful Mihai Sora si fondatorul grupului Rezistenta, Mihai Tudoricã. Sunt necesare 500.000 de semnãturi pentru ca initiativa cetãteneascã sã ajungã în Parlament.
Monika BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Cetãtenii din Valea Jiului nu vor penali în functii publice

 • 8 mai 2018 la 19:26
  Permalink

  stiti vreun penal pe functie?

 • 9 mai 2018 la 08:58
  Permalink

  cel care a scris articolul ar fii trebuit sa ne arate si lista cu pe nalii din vale ca sa stim pe cine sa nu votam

 • 9 mai 2018 la 15:24
  Permalink

  Cuvantul penal este folosit prost aici…Sigur au vrut sa fie in ton cu Presedintele care e si el un „penal” . Nu mai tine dragi postaci…a-ti castigat o data. Cine conduce si cati membrii are USR Petrosani. O alta gresala este ca a-ti inceput campania prea repede….

 • 10 mai 2018 la 15:27
  Permalink

  O alta greseala este sa scrii public cand nu stii sa folosesti cratima, mai Radule! Nu stiu care or fi postacii si ce au castigat dar umbla zvonul in targ ca un anumit partid plateste membrii pentru a posta diverse „de bine” la adresa celor care le devoaleaza incompetenta si impotenta politica. Acesti postaci se remarca mai ales prin siluirea sistematica a limbii romane.

Comentariile sunt închise.