Femeile din organizatia PSD Vulcan au sãrbãtorit Dragobetele într-un cadru festiv, sâmbãtã, cu invitati de seamã si cu multã emotie.  Alãturi de doamnele din PSD a fost  Nataliei Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni, dar si dr.Vlachos Fotis, unul dintre cei mai apreciati nutritionisti din România, astfel cã sala Cinematografului Luceafãrul a devenit neîncãpãtoare, iar toti cei prezenti au avut parte de câteva ore deosebite. Organizatorii evenimentului le-au oferit invitatilor momente emotionante, sustinute de Adelina Lupan, Monica Tugulea, Antonia Moraru, Luminita Donisã, dar, probabil unul dintre cele mai inedite momente a fost chiar discursul primarului Gheorghe Ile, care, vizibil emotionat, le-a vorbit doamnelor si domnisoarelor prezente în salã despre dragoste.
”Astãzi, la sãrbãtoarea iubirii, mai mult ca de obicei, trebuie sã realizãm cu totii cã tot ceea ce putem face mai bine si mai frumos în viata noastrã, nu vine decât din iubire. Acest sentiment este cel mai valoros dar pe care l-am primit de la Dumnezeu si, dacã stim sã-l întoarcem celor de lângã noi, atunci putem fi, cu adevãrat, si noi fericiti. Nu poti face nimic în viatã doar de unul singur. Si nu are niciun sens în viatã sã faci ceva iubindu-te doar pe tine însuti. Pentru cã noi, oamenii, asa am fost lãsati de Dumnezeu, sã fim fericiti doar dacã putem face fericiti si alti oameni. De aceea, doar împreunã avem sansa de a fi fericiti în comunitatea în care trãim”, a spus Gheorghe Ile.
Apreciatul nutritionist Vlachos Fotis – directorul general al Eurodiet România, invitatul de onoare al sãrbãtorii Dragobetelui de la Vulcan a avut o prelegere care a tinut audienta cu sufletul la gurã, vorbind despre cât poate fi de simplu sã fim fericiti dacã mâncãm sãnãtos.
”O dietã alimentarã nu este o retetã magicã prin care scãpãm de povara unor kilograme în plus. Dieta este, de fapt, modul nostru de viatã. Mai mult decât atât, este modul în care stim sã trãim fericiti, în care stim sã iubim viata si sã pretuim fiecare clipã din viata noastrã. Nu existã ceva magic în nici o dietã. Totul depinde de noi, de vointa noastrã si de educatia unei alimentatii corecte. Iar o alimentatie corectã, înseamnã informatii corecte despre ce, când si cum mâncãm. Acesta este rolul unui nutritionist care vrea ca oamenii care-l solicitã sã-i fie prieteni pe viatã. Iar pentru mine, acesta este succesul dietei noastre: cã am cunoscut oameni care mi-au devenit prieteni, cã am cunoscut oameni care au primit si au folosit în mod corect, în alimentatie si în viatã, informatia pe care, prin pregãtirea mea în domeniu, pot sã o ofer. Restul, depinde de fiecare. Ca în viatã, unde noi suntem singurii care alegem dacã vrem sau nu sã iubim si sã fim iubiti, dacã vrem sau nu sã fim sãnãtosi si fericiti”, a spus Vlachos Fotis.
De precizat cã, Vlachos Fotis  a transmis în premierã faptul cã, în mod experimental, la Petrosani, Eurodiet România va implementa în scoli un program care-si propune sã gãseascã cele mai bune solutii pentru o alimentatie sãnãtoasã destinatã copiilor.