Proiecte pentru dezvoltarea anteprenorialã a studentilor

Începutul anului 2018 îi asteaptã pe studentii si absolventi  Universitãtii din Petrosani cu instrumente de dezvoltare a  competentelor antreprenoriale prin participarea la activitãtile Societãtii Antreprenoriale Studentesti (SAS-UPET),
Entitatea, înfiintatã prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3262/2017. SAS UPET îsi propune sã stimuleze activitatea antreprenorialã prin programe de mentorat, sesiuni de formare, seminarii si training-uri pentru cei interesati de antreprenoriat, organizarea unor evenimente care sã aducã viitorii întreprinzãtori mai aproape de reprezentantii mediului de afaceri, prin sesiuni de consultantã pentru elaborarea planurilor  de afaceri, participarea la ateliere de lucru si participarea la  concursuri specifice. Încã de la înfiintarea societãtii, echipa de  proiect – director de proiect conf.univ.dr.ec. Isac Claudia, asistent proiect conf.univ.dr.ec. Nitã Dorina, mentori conf.univ.dr.ec. Monea Mirela, conf.univ.dr.ec. Drigã Imola, prof.univ.dr.ec. Leba Monica, expert dezvoltare curicularã conf.univ.dr.ec.Dura Codruta, expert comunicare prof.univ.dr.ec. Edelhauser Eduard – a intrat în competitie cu alte organizatii similare din tarã si a câstigat proiectul ”Fii antreprenor, fii activ în SAS-UPET”.
Pe lângã organizarea de activitãti competitionale, a unui atelier de lucru cu antreprenori locali, s-a initiat o colectie specialã de cãrti Antreprenoriat si dezvoltare personalã, se editeazã revista ProAntreprenor si s-a amenajat o salã de activitãti dotatã cu calculatoare si softuri de specialitate. Societatea a fost creatã pentru a sprijini, dezvolta si încuraja spiritul antreprenorial în rândul studentilor si absolventilor, în primii trei ani de la finalizarea studiilor de licentã sau masterat. Membri sunt studenti, masteranzi sau doctoranzi cu pregãtire academicã în diferite domenii, cu experientã în organizarea proiectelor studentesti, cu idei inovatoare si entuziasm, perseverentã, dedicatie asa cum sunt ec.Bende Mirabela editorul revistei studentesti sau drd.ec. Nina Iapãrã care coordoneazã atelierul de lucru.
Societatea antreprenorialã studenteascã este deschisã cãtre colaborare si initiere de proiecte comune cu antreprenorii din zonã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.