Peste 80 de copii cu dizabilitãti nu mai pot veni la scoalã

Nu mai putin de 84 de copii din toatã Valea Jiului nu mai ajung la scoalã, din cauza unor vandali, care, sâmbãtã noaptea au distrus microbuzul cu care cei mici erau transportati.
Incidentul a avut loc sâmbãtã noaptea, în jurul orei 2,00, în zona centralã a municipiului Petrosani, în curtea scolii I.G Duca, locatie supravegheatã video.
Timp de douã zile, însã, nimeni nu a spus nimic, desi microbuzul scolar era aproape distrus. Geamul lateral era smuls din chedere, care au cedat, în momentul în care doi vandali, care au fost surprinsi de camerele video amplasate în curtea scolii, au tras de usa, asiguratã prin interior. Dacã nu areusit sã pãtrundã înãuntru, unul dintre vandali a rupt numãrul de înmatriculare si a smuls unul dintre capacele microbuzului, pe care l-a cãlcat de mai multe ori în picioare, ca sã îl distrugã.
Soferul microbuzului scolar a dus imaginile la politie, iar oamenii legii au demarat cercetãrile, pentru a-i identifica pe cei doi.
În tot acest timp, însã, copiii vor sta acasã, iar soferul spune cã un astfel de geam poate fi procurat doar special si cã totul va dura cel putin o sãptãmânã.
Conducerea scolii a refuzat sã dea, deocamdatã, declaratii si nimeni nu poate spune ce se întâmplã cu copiii care nu mai ajung acum la scoalã.
Diana Mitrache

One thought on “Peste 80 de copii cu dizabilitãti nu mai pot veni la scoalã

  • 21 noiembrie 2017 at 11:45
    Permalink

    Da, dar faptul ca atatia copii merg gramada unul peste altul in acest mic microbuz de ce nu scrieti? S a adus la cunostinta conducerii ca este arhiplin dar vesnica poveste nu sunt bani. Iar faptul ca sunt copii cu dizabilitati si nu au profesor supraveghetor pe microbuz la fel, vin acasa scuipati si batuti de cei cu cazuri sociale care nu sunt bolnavi dar intereseaza pe cineva?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *