Teatrul din Petrosani se mutã la Lupeni

Actorii Teatrului Dramatic ID Sîrbu vor avea reprezentatii si pe scena Palatului Cultural din Lupeni. municipalitatea din vestul Vãii Jiului a semnat un protocol de colaborare cu Teatrul Dramatic ID Sîrbu, astfel încât actorii sã joace piese de teatru si aici.
“Primãria Municipiului Lupeni a încheiat un protocol de colaborare cu Teatrul ID Sîrbu din Petrosani condus de dl. Cosmin Rãdescu si în perioada 19.10-30.11.2017 se va deschide Stagiunea de teatru la Palatul Cultural Minerul din Lupeni. În fiecare JOI la Lupeni vom avea TEATRU atât pentru copii cât si pentru adulti. Primele piese de teatru se vor juca în data de 19.10.2017 si sunt: ,,Jack si vrejul de fasole” de la ora 12.00 si ,,Si ministrii calcã strâmb” de la ora 18.00”, spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Astfel, actorii de la Petrosani vin mai aproape de cetãtenii din Lupeni, care pânã acum din diferite motive nu au avut ocazia de a participa la spectacolele de la teatru.
Monika BACIU

Un comentariu la „Teatrul din Petrosani se mutã la Lupeni

  • 17 octombrie 2017 la 23:31
    Permalink

    Excelenta idee, benefica atat publicului lupenean cat si actorilor de la teatrul I.D. Sirbu, care probabil mai castiga si ei un ban in plus, viata de actor nu e usoara si e prost platita!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.