Nameti mari, copii blocati in tcoala de la Campu lui Neag ti drumuri pe care zapada este de zeci de centimetri, fara ca vreun utilaj de zapada al societatii de gospodarire sau a Primariei Uricani sa intervina. Oamenii se declara foarte nemultumiti de faptul ca nu s-a intervenit pentru deszapezirea drumurilor, dar spun ca primarul Danut Buhaescu nu are vreo emotie,ca zapada inca nu a ajuns pana la el, la etajul patru.

Mai rau este pe drumurile laturalnice, din cartiere, unde zapada depatette cu uturinta jumatate de metru. ”Copiii de la Campu lui Neag au ramas blocati acolo, ca nu poti circula pe drum, este foarte  periculos. Au venit intr-un tarziu cei de la drumuri nationale sa deszapezeasca, fiindca este drumul lor. Dar in orat e jale”, spune Constantin C., din Uricani. Un alt uricanean spune ca utilajele lui Buhaescu sunt beneficiarii venitului minim garantat, inarmati cu lopeti. ”Au fost scoti nitte amarati de la ajutorul social, care-s vai mama lor, sa dea zapada de pe strada cu lopata. Pai, pana dadeau ei, se punea la loc.

Nu a dat cu material antiderapant, nu a venit nici un plug pe strazi, nimic, nimic. Iti este frica sa mergi cu matina, ca ajungi cu rotile in sus. Probabil Buhaescu atteapta sa-i ajunga zapada la nas, dar el sta la etajul patru, ata ca mai e pana ajunge Uricaniul sub nameti de tot. Atata nepasare la el nu am vazut in nicio iarna”, spune barbatul. Fotografiile realizate ieri de reporterii Cronicii Vaii Jiului confirma din plin spusele uricanenilor suparati.

Anamaria NEDELCOFF