Hai sã donãm rechizite pentru copiii sãrmani!

Zeci de copii din Valea Jiului nu vor avea rechizite si nici nu vor putea sã ajungã la scoalã.  Organizatia Caritas  ne cere acum sprijinul nostru si putem dona bani sau caiete, ori ustensile de scris. Totul, într-o campanie în care si-au luat mai multi parteneri locali, în ideea cã fiecare copil sã aibã o sansã la educatie.
„Noi încercãm ca, la debutul fiecãrui an scolar, sã le dãm un ajutor persoanelor aflate în nevoie, copiilor, care nu au posibilitãti materiale sã îsi achizitioneze rechizite scolare si, în acest an, de luni,  4 septembrie, derulãm aceastã campanie”, a declarat Alexandru Kelemen, reprezentant Caritas Valea Jiului.  Dacã vreti sã le fiti de ajutor acestor copii, ce stau în centre de plasament, ori vin zilnic sã mãnânce la una din sucursalele si centrele de zi ale Caritas, ori locuiesc în familii sãrace, o puteti face în urmãtoarele conditii:
„Avem parteneri benzinãria Baril, Librãria Diverta si Librãria scolarului, care au venit alãturi de noi în campania din acest an. Acolo se pot dona resurse financiare, sau efectiv, rechizite. Noi ne vom ocupa de preluarea si distribuirea lor, mai apoi. De asemenea,  putem primi donatii si la  sediul nostru, de lângã Parohia Romano-Catolicã, parohie unde am si fãcut duminicã o colectã, la slujbã. În plus si  Parohia Ortodoxã nr 3 din Petrosani ne va fi, de semenea, partenerã în aceastã campanie”, a explicat Alexandru Kelemen.
Campania se aflã la cea de a V-a editie în acest an si numai anul trecut, în cadrul aceleiasi campanii, s-au strâns aproximativ 2.000 de lei, din care au fost ajutati copiii sãraci sã ajungã la scoalã. Orice donatie este importantã si, dacã vã gânditi la importanta scolii, acesti copii chiar meritã o sansã.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.