Inca un lider marcant al PSD alaturi de Lucian Resmerita, la Lupeni:Fostul Ministru al Educatiei, senatorul Ecaterina Andronescu

Senatorul Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei Nationale si unul dintre liderii marcanti ai Partidului Social Democrat a fost prezenta marti in municipiul Lupeni pentru a-l sustine pe profesorul Lucian Resmerita in campania electorala pentru alegerile ce vor avea loc aici duminica, 11 iunie 2017, in vederea desemnarii noului primar al localitatii.
Ecaterina Andronescu apreciaza ca Lucian Resmerita are toate auurile pentru a primi votul de incredere al cetatenilor municipiului Lupeni si pentru a deveni urmatorul primar al acestui oras. ”In primul rând, Lucian Resmerita este un profesor si va asigur ca aceasta este o exceptionala calitate pe care eu o apreciez, in general, la oamenii politici. In al doilea rând, Lucian Resmerita are sprijinul unei echipe politice puternice, are sprijinul PSD si, implicit, are sprijinul actualei echipe de guvernare, o calitate care asigura locuitorilor din Lupeni continuitatea unui program de dezvoltare locala elaborat si derulat deja de fostul primar, actualul nostru coleg de la Senat, Cristian Resmerita”, a spus Ecaterina Andronescu.
Fostul ministru social-democrat apreciaza, in acelasi timp ca, desi este un om politic tânar, Lucian Resmerita a demonstrat deja ca are certe calitati in conducere si administratie, prin pozitia de manager al unei mari unitati de invatamânt din Valea Jiului si prin activitatea pe care a depus-o aici. Mai mult, Ecaterina Andronescu spune ca evolutia politica a lui Lucian Resmerita in echipa PSD este una certa, iar responsabilitatea, experienta si motivatia cu care a intrat in aceasta competitie ii garanteaza deja succesul in alegerile de la 11 iunie.
Senatorul Ecaterina Andronescu a punctat, de asemenea, faptul ca nominalizarea de catre PSD pentru functia de primar al municipiului Lupeni a unui candidat care poarta tot numele Resmerita nu este o decizie hazardata si nici una luata pe alte criterii decât cele ale performantei politice si ale garantiei succesului in aceste alegeri. ”Lucian Resmerita a fost validat in toate forurile PSD pentru aceasta candidatura, dupa ce am analizat atent toate propunerile venite din partea PSD Lupeni. Au fost facute si masuratori sociologice, au fost analizate CV-urile, au fost cântarite atent argumentele, dar cel mai mult a contat faptul ca Lucian Resmerita a fost validat prin decizia dumneavoastra, a celor care activati in aceasta mare organizatie politica a PSD, care este cea de la Lupeni. Eu cred ca Lucian Resmerita poate fi un foarte bun primar si un foarte bun om politic pentru faptul ca, in familia sa si in marea familie a social-democratiei, a acumulat o buna experienta. Apoi, avem si in politica româneasca dar si in viata politica din intreaga lume, numeroase exemple in care unor oameni politici de succes le-au succedat la un moment dat fii sau nepoti, care au fost, la rândul lor, oameni politici de succes, apreciati de oameni pentru propriile lor realizari, nu pentru numele parintilor sau bunicilor. Va dau si un exemplu din istorie: familia liberala a Bratienilor, care au dat României oameni politici apreciati si chiar doi premieri la fel de apreciati. ?i, desigur, exemplele de acest fel sunt numeroase, iar fratii Cristian si Lucian Resmerita pot fi, la rândul lor, un astfel de exemplu al succesului in politica si in administratie, pentru ca au dovedit, fiecare in parte, certe calitati in acest sens. De aceea, va indemn cu toata convingerea sa optati pentru continuitatea unui program de dezvoltare al municipiului Lupeni asumat de PSD si de candidatul nostru, profesorul Lucian Resmerita”, a explicat senatorul Ecaterina Andronescu.
Fostul ministru PSD Ecaterina Andronescu a participat dupa sedinta cu activul PSD de la Lupeni si la o actiune de campanie pe strazile din municipiul Lupeni, unde a avut o serie de dialoguri cu cetatenii acestei localitati.20170606_174450
La intâlnirea electorala de astazi de la Lupeni au mai participat si vicepresedintele PSD Hunedoara, Mircea Bobora – presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin – Rectorul Universitatii din Petrosani, senatorul Cristian Resmerita – presedintele Organziatiei PSD Lupeni, consilierul local Ioan Rus – presedintele Organziatiei PSD Petrosani si viceprimarul municipiului Petrosani – Nicolae Florin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *