Ecaterina Andronescu vine la Lupeni

Fostul Ministru al Educatiei si Cercetarii, senatorul ECATERINA ANDRONESCU va fi mâine orele 17,00 la Sediul Organizatiei PSD Lupeni pentru a sustine candidatura lui LUCIAN RESMERITA, candidatul PSD pentru Primaria Municipiului Lupeni.

3 comentarii la „Ecaterina Andronescu vine la Lupeni

 • 5 iunie 2017 la 22:57
  Permalink

  Si uite asa a ajuns Lupeniul, puctul de convergenta a tuturor gunoaielor PSD-iste.
  Femeia asta parca este rupta de lumea fizica.
  „Parca isi traieste batranetea in bataie de joc”.
  Sunt sigur ca, creatura pseudointelectuala, are o problema la mansarda, foarte serioasa, pe langa cea penala cu MIcrosoft-ul. [astia sunt facuti cadre universitare la apelul bocancuilor, exact ca si comunistii acum 60 de ani, cand luau un prost de pe santier si-l faceau director de uzina.]
  Intr-un cuvant, femeia nu este intreaga la minte, ca si alte tute intelectuale din PSD: Rovana Plumb, Gabriela Firea, Olguta Vasilescu si fa Doina, etc
  Sper sa nu fiu inteles gresit, nu am nimic cu femeile, dar astea sunt petarde care stau sa puste, cat de curand. Cat despre LIviu Pop ? Asta este un gunoi si un jeg ordinar cu G mare. Are un tupeu imputi !

 • 6 iunie 2017 la 20:41
  Permalink

  Abramburica vine sa sprijine. Rau a ajuns canditatul daca trebuie sprijinit de ea,de sindicalistul pop si alte ,,genii” ale psd-ului.

 • 6 iunie 2017 la 22:34
  Permalink

  Are 70 de ani si 27 de politica si arata de 55 .Numai lingaii si sugacii reusesc in viata cu ajutorul nemislocit al politici iar fam crasmerita e un exemplu .Iliescu mai lipseste sa vina ,asa ca lupenenii psd-isti au pupat toate moastele .Amin.

Comentariile sunt închise.