Delia Strãut este noul director economic al Complexului Energetic Hunedoara. Pânã ieri (miercuri-n.r.), aceasta a ocupat functia de contabil al minei Paroseni, raporturile de muncã cu SNIMVJ încetând prin demisie.

“Doamna Strãut a fost contabil la Mina Paroseni, iar astãzi si-a dat demisia, urmând sã ocupe un post de conducere la Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat Petre Drãgoescu, director tehnic din cadrul SNIMVJ.  Conducerea CEH nu a putut fi contactatã pentru a oferi informatii cu privire la angajare. În tot acest timp, sindicalistii sunt nemultumiti.

“Cerem public directorului general al CEH sã nu mai facã angajãri din surse externe. Sindicatul Muntele solicitã sã fie opritã orice angajare din afara Complexului Energetic Hunedoara”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.  Astfel, Delia Strãut va ocupa postul de director economic al CEH. Verginica Popescu a fost demisã din aceastã functie la jumãtatea lunii februarie, locul acesteia fiind ocupat, temporar, de Carmen Pãlãceanu.

Monika BACIU