Primarii PSD din Valea Jiului, în galerie la motiunea de cenzurã

Primarii PSD au ajuns pe post de suporteri pentru mai marii partidului. România disputã un meci împotriva României. PSD împotriva Opozitiei sau invers. Primarii din Valea Jiului au rezolvat toate problemele localitãtilor pe care le conduc si s-au dus la Bucuresti sã sustinã Guvernul Grindeanu, pe post de galerie.

Ieri a avut loc motiunea de cenzurã împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Mai multi primari PSD au fost sã sustinã actualul Executiv.

Din Valea Jiului au fost în “galerie” doi primari. Este vorba de Vasile Jurca, primarul orasului Petrila si Dãnut Buhãescu, primarul orasului Uricani.

Mai mult, Dãnut Buhãescu a fost si în atentia celor prezenti în plenul Parlamentului. Acesta a fost atentionat de Cãlin Popescu Tãriceanu, dupã ce edilul a fost mult prea vocal în timpul discursului lui Cãtãlin Predoiu.

„Dacã nu vã potoliti, cer sã vã evacuez din salã. Aici e Parlament, nu stadion”, a spus Cãlin Popescu Tãriceanu, copresedintele ALDE.

Niciunul dintre cei doi primari nu a putut fi contactat pentru a oferi informatii cu privire la deplasarea de la Bucuresti. Mai mult, nici nu stim dacã acestia au fãcut deplasare din timpul lor liber (concediu de odihnã -n.r.) sau din timpul programului de lucru. Cert este faptul cã de astãzi (joi) primarul orasului Petrila, Vasile Jurca, intrã în concediu.

1-1

De la Uricani atât primarul cât si viceprimarul s-au aflat, ieri, la Bucuresti pentru a sustine cabinetul Grindeanu. Astfel, în Primãria Uricani nu se aflã niciun factor administrativ de decizie, doar secretarul.

Reamintim cã cele douã localitãti ale Vãii Jiului se confruntã cu mari probleme. Atât Petrila cât si Uricaniul vor rãmâne anul acetsa fãrã nicio unitate minierã si niciun investitor nu a fost atras în cele douã localitãti

Monika BACIU

Advertisements

18 comentarii la „Primarii PSD din Valea Jiului, în galerie la motiunea de cenzurã

 • 8 februarie 2017 la 19:39
  Permalink

  mutulica ,grasulica de jurca , vai steaua lor de petrileni cu ce au gresit ,sa fie batuti de soarta ,dupa un comunist ,s-au ales cu un prostanac .,,,, a mers pt , , rascolean, duma ,hurez sa-i puna dir gen la ceh . vrea schimbarea dir gen ,care a avut curajul sa schimbe profesionistii de la lonea si cu tupeu a spus ca asteapta cererile de pensionare.

 • 8 februarie 2017 la 19:43
  Permalink

  nu-i adevarat ,era in trecer primarul ,delegat din partea psd sa insoteasca bolnavii din conducerea lonea ,si cica se dadea cate o cafea si o gustarica moca ,la palat.

 • 8 februarie 2017 la 20:41
  Permalink

  Buha Uricaniul arata mai rau ca Alep din Siria dupa bombardament.Poporul uricanez vrea Salam cu manele nu o viata decenta ,asta le ofera psd.In campanie promiti ca faci minuni ,chiar ca o dai si pe ,,blonda ” sa castigi primaria si acum toci banii prin Bucale.

 • 8 februarie 2017 la 21:02
  Permalink

  doi boi in loc sa se ocupe de soarta celor care i au ales au facut pe marionetele in parlament…..

 • 8 februarie 2017 la 21:05
  Permalink

  asta nu e trafic de influenta ce face jurca sa te duci cu trei slugi politice la bucuresti toti cu conditii de pensie sa i pui sefi in ceh…a invatat de la bobar care l a jumulit pe zamfir sa l puna la lonea si pe simion la petrila.ce aveti mai cu fratele sami omul lui dorin traseistul politic?

 • 8 februarie 2017 la 21:23
  Permalink

  buha trebuia sa iei si botoxata plasticata cu tine…..sau ai tinut o ascunsa sa nu se incurce cumva printe ale de pe centura….nu va e rusine dobitocilor orasele voastre gem de someri si mizerie si voi va plimbati la parlament.

 • 8 februarie 2017 la 22:42
  Permalink

  Domnule primar Buhaescu valea jiului voteaza tot timpul cu PSD iar PSD cand vine la guvernare baga bani in mineritul si energia din Gorj iar bani din turism merg la Cetatea din Deva desi Deva nu a votat niciodata cu PSD-ul . De ce nu acorda bani guvernul si pentru drumul spre Herculane , drumul spre Voineasa , …. De acum sa-i voteze studenti ca ei sunt fideli .

 • 9 februarie 2017 la 09:37
  Permalink

  sa se traga teava pana la usa :)))))

 • 9 februarie 2017 la 11:28
  Permalink

  nu stiu de jurca dar buhaescu e latrator si sugaci de elita poate ia o prima de la ” el supremo ” dragnea

 • 9 februarie 2017 la 11:48
  Permalink

  petrila e plina de gunoie blonda cu curul mare numita politic directoare nu face nimic,investitorii promisi de jurca si curtean n au aparut ,mina petrila e istorie lonea e sfisiata de lupta intre clanurile pocaito momarlanesti isi mai baga nasul si cite un ratat sindical ca cenuse caracter zero si uite asa psd ul lui jurca si bobar pune petrila pe butuci doar averea lor sa sporeasca cit despre buha asta e penibil de mult….nu doar de acum.

 • 9 februarie 2017 la 18:02
  Permalink

  Azi am vazut niste imagini penibile de holul parlamentului prostul familiei si tuta de intotero faceau selfie pe hol trecind pe linga ei mai mari psd nu i au bagat in seama ba mai mult dragnea ia privit vizibil iritat

 • 9 februarie 2017 la 18:39
  Permalink

  am vazut faza e din antologia prostiei omenesti dar ce sa ceri de la buhaiul analfabet si lesinata aia….

 • 9 februarie 2017 la 18:54
  Permalink

  Sa te duci sa sustii guvernul e bine dar sa dai din coate sa fi prins si tu in poza e penibil.Paremise ca era primarul Petrilei, daca nu ma insel, in spatele lui Dragnea.Pentru oras or fi obtinut ceva?

 • 10 februarie 2017 la 03:01
  Permalink

  Un singur cuvânt arat? tot ce cred eu despre aceast? ac?iune a celor trei primari PSD: RU?INEEEEEEEEE!

 • 10 februarie 2017 la 10:56
  Permalink

  Vai si amar de pula lor … o ajuns tigani primari in uricani .

 • 11 februarie 2017 la 05:40
  Permalink

  O sa concluzionez si eu cu un sincer huuoooooooooooooooooooooo! Huoa tiganilor si prostilor.

 • 12 februarie 2017 la 11:04
  Permalink

  asta de la petrila e unitate de masura pentru prostie si lipsa de educatie si bun simt…..iar cuplul botox de la uricani tine aproape.

 • 15 februarie 2017 la 10:46
  Permalink

  rusine boratilor! buhaescu din 2020 va ramane fara primarie si fara botoxata

Comentariile sunt închise.