Cãtãlin Predoiu vrea sã punã mâna pe CEH?

Prim-vicepresedintele PNL, Cãtãlin Predoiu a ajuns în atentia sindicalistilor de la Complexul Energetic Hunedoara, dupã ce surse de la Bucuresti l-au dat ca posibil administrator judiciar.

Potrivit liderilor de sindicat ai minerilor din Valea Jiului, firma condusã de Predoiu ar urma sã preia administrarea CEH si acum discutiile se poartã pe acest subiect, mai ales cã liderii merg marti la Bucuresti.

„Este firma domnului Predoiu, care doreste, într-adevãr sã punã mâna pe partea judiciarã a CEH. Mai multe detalii nu pot sã vã dau, dar se va afla. Noi asa stim acum”, a precizat Ion Ciubotaru, vicepresedintele Sindicatului Muntele. Cãtãlin Predoiu, fost ministru al Justitiei în perioada 2008-2012, a revenit în avocatura de business cu un cabinet individual de avocaturã numit Predoiu Law Office, iar sursele minerilor dau ca probabilã implicarea sa ca administrator judiciar al CEH. Partea juridicã  prezintã interes, mai ales cã este vorba despre sume uriase de bani pe care le încaseazã cei ce o gestioneazã.  Spre exemplu, si Casa de Insolventã GMC Craiova a solicitat un onorariu de 500 de mii de euro de la CEH. Onorariul, însã, a fost  respins de creditorii  societãtii, dupã ce în instantã, numai pentru prima insolventã a CEH, administratorul judiciar trebuie sã primeascã 80 de mii de lei onorariu, iar în toamna trecutã, aceasta a solicitat un onorariu lunar de 7.000 de euro si un onorariu de succes de 500.000 de euro. Peste 40 de firme  de specialitate vor sã administreze din punct de vedere judiciar  CEH, dupã intrarea în insolventã.

Diana MITRACHE

7 comentarii la „Cãtãlin Predoiu vrea sã punã mâna pe CEH?

 • 30 ianuarie 2017 la 21:04
  Permalink

  Pai c?catul de Ciubotaru ce treaba mai are ca asta a lins destul de pe mineri ?i cu foamea în gat mai vrea sa sugari ceva bani împreun? cu Nica. Sindicali?tii ??tia au fost de la început pe mana cu PSD ?i au dus cehul asta în cap.

  Răspunde
 • 30 ianuarie 2017 la 21:58
  Permalink

  Nu mai luati bani de la CEH , CEH-ul are nevoie de bani de investiti in subterane nu pe la birourile unor firme care fac hrtii . Tara are nevoie de carbune cum sa vazut acum cateva zile .

  Răspunde
 • 30 ianuarie 2017 la 23:18
  Permalink

  Credeam ca sunteti ziaristi profesionisti, dar vad ca m-am inselat. Cum sa dai o stire ca asta, ce zice un „neica nimeni ” ca Ciubotaru, despre faptul ca o firma ca oricare alta ( indiferent a cui este) poate deveni administrator judiciar printr-o hotarare judecatoreasca, adica perfect legal. Pai, are dreptate Gica, Ciubotaru asta crede ca daca el si altii ca el au furat de la Sindicat, e musai sa fie toti hoti? Si Ciubotaru asta si Nica si altii ca ei, ar trebui sa iasa la pensie ca au facut mult rau acestui CEH

  Răspunde
 • 31 ianuarie 2017 la 08:00
  Permalink

  Parca impostorii astia de la sindicate sunt procurori . Vezi doamne a intrat in atentia sindicalistilor. In primul rog autoarea articolului sa se documenteze bine inainte de a mai scrie asemenea articole acuzatoare fara cel mai mic gram de suport. In primul rand Predoiu nu mai face parte din casa de avocatura ZRP de ani buni, casa pe care voi mafia sindicala in frunte cu conducerea CEH ati cerut sa o aduceti ca administrator judiciar la CEH. Apropo mai tineti minte sindicalistilor cand tipati cat va tine gura ca vreti insolventa? In al doilea rand sindicalistii gen Ciubotaru si altii, mai devreme sau mai tarziu vor trebui sa dea socoteala pentru toate afacerile si hotiile facute. Deci acesti lideri prin acest articol fac o manipulare ordinara. Ar trebui ca cei care vor administra CEH sa numeasca o conducere care sa trimita liderii de sindicat la munca in subteran, iar munca sindicala sa fie facuta conform legii adica 5 zile pe luna activitate sindicala iar restul la munca in subteran nu la cafele prin birouri. Deci in concluzie se pune o intrebare: cine sunt sindicalistii astia, nu cumva niste lingatori de clante pe la usa serviciilor si niste manipulatori ordinari? Si o intrebare pentru conducerea CEH, domnilor la dumneavoastra in firma se aplica prevederile legii 62/2011, adica legea ce reglementeaza activitatea sindicala?

  Răspunde
 • 31 ianuarie 2017 la 08:06
  Permalink

  Ciubotare fomistule dute in pensie jegosule. Iar minti ca o gazeta la o gazeta. Lingau fara caracter ce esti.

  Răspunde
 • 31 ianuarie 2017 la 09:39
  Permalink

  dar cine este la conducerea tarii PNL s-au PSD ca eu numai inteleg nimic

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.