Legea pumnului în trafic la Petrosani / Artistul Doddy, bãtut în plinã stradã!

Legea pumnului este principala solutie a bãietilor de bani gata de a se impune. O altercatie în trafic a degenerat la o bãtaie în plinã stradã, chiar în centrul municipiului Petrosani, la doi pasi de sediul Politiei.

Victima, s-a dovedit a fi interpretul de muzicã usoarã Doddy. Motivul, artistul a claxonat doi participanti în trafic, care povesteau în mijlocul drumului, blocând circulatia.

”Nu stiam cã sunt asa multi smecheri acasã, n-am mai fost de mult si chiar nu mã asteptam sã se întâmple asa ceva. Nu m-a socat nimic pentru cã bãiatul a coborât hotãrât. Nu stiu cine era, habar n-am, vor afla politistii” a spus Doddy, în timp ce medicii de la  Spitalul din Petrosani îl îngrijeau.

Iubita solistului era în masina cu acesta în momentul incidentului. Speriatã si totodatã socatã de întâmplare, tânãra a spus cã va merge pânã în pânzele albe pentru a se face dreptate.

”Eram în trafic, a oprit în fata noastrã o masinã paralel cu altã masinã, iar soferii stãteau la discutii blocând circulatia. Iubitul meu a claxonat sã meargã, au mers putin înainte. Dupã aceea au venit paralel cu noi, ne înjurau si i-au spus iubitului meu dacã e tare sã iasã din masinã. A iesit, moment în care acel tânãr (fiul unui proprietar de gater din Petrosani) , a început sã îl batã! Nu este normal sã se întâmple asa ceva! Doddy era plin de sânge si are ochiul foarte umflat. Am sã merg pânã în pânzele albe ca sã se facã dreptate, asta nu rãmâne asa!”, a spus Doriana, iubita artistului.

Cazul a fost preluat de polististii din municipiul Petrosani. Printre cei implicati se pare cã era si Daniel Plescan, tânãrul din Petrosani care are antecedente penale. Artistul Doddy este din Petrosani si venise acasã. Tânãrul rapper este cunoscut pe plan national pentru colaborãrile cu Puya, Nicole Cherry sau Lora. Piesele lui se aflã în topurile posturilor nationale de radio.

Adina Pãduraru

11 thoughts on “Legea pumnului în trafic la Petrosani / Artistul Doddy, bãtut în plinã stradã!

 • 8 ianuarie 2017 at 20:45
  Permalink

  Dece ai coborat din masina? ai vrut sa fi zmeu ,ai muscat-o.Daca nu te lovea el loveai tu.

  Reply
  • 9 ianuarie 2017 at 14:41
   Permalink

   Ei lasa-te cu com tau „daca nu lovea x lovea y,daca cel.din fata i-a sarit tandra repede sinl-a provocat ,Doddy are dusmani rai bn intentionati

   Reply
 • 8 ianuarie 2017 at 21:27
  Permalink

  mucosu de bani gata nu isi vede lungul nasului de ceva ani

  Reply
 • 8 ianuarie 2017 at 22:46
  Permalink

  Putea fi oricine,dar asta nu.inseamna ca treb sa sara la bataie si sa creada zmei fuduli mandri cu prbl la politie,aia le mai trebuia la de-astia cu tupeu jegos sa fie in trafic zmeii periculosi care agreseaza din disperare ca ei s buricu pamantului ,Doddy venise in vizita la Petrosani ,probabil a fost aranjata treaba sa i incurce drumu nebunii batausi.

  Reply
 • 8 ianuarie 2017 at 22:50
  Permalink

  Are si saracu Doddy dusmani in Petrosani care il invidiaza pur si simplu ca el are o cariera cat de cat numai sta pe spatele parintilor din petrosani se descurca singur, iar fraierii astia s invidiosi ca nu au ajuns la nivelul lui de descurcaret,

  Reply
  • 9 ianuarie 2017 at 08:38
   Permalink

   ai dreptate,scula tisaru cristian ,cu gateru lu tacsu sfideaza legea

   Reply
 • 8 ianuarie 2017 at 23:08
  Permalink

  b? da ariciu ala nu era cu suspendare? sau la domiciliu ceva? hai sa vedem cum se rezolva.

  Reply
  • 9 ianuarie 2017 at 19:28
   Permalink

   Plescan nu e implicat. A spus si Doriana, prietena lui Doddy asta.

   Reply
 • 9 ianuarie 2017 at 23:16
  Permalink

  Au sarit pulele din tine smechere,te ai dat jos smardoi,ti ai luat o daca nu te a tinut pla sa te bati,nu te mai da zmeu data viitoare,is si in petrosani smecheri,ce credeai ca se sperie cineva de tine ca esti tu doddy,zi mersi ca ai scapat ieftin

  Reply
 • 10 ianuarie 2017 at 09:46
  Permalink

  Acel EU care zici ca,cintaretul s’a dat zmeu, esti si tu varza…,un nimic. Ca s’a dat,ca nu s’a dat jos din masina,NU trebuie sa existe violenta,nici macar verbala. Se dau multi zoro,si ei de fapt sunt nimic. Oameni negativi,mentalitate si maturitate,ioc.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *