Mai multe spalatorii auto din Valea Jiului vor fi controlate de reprezentantii SC ApaServ Valea Jiului SA, care au suspiciuni privind consumul de apa declarat de reprezentantii acestor societati. Spala autoturismele cu pipeta, ori fura apa. Altfel nu se explica de ce consumul lor de apa, declarat si facturat ca atare, este ridicol de mic.

Conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA vrea sa vada exact ce se intampla in cazul multor spalatorii auto, care platesc apa cat pentru o garsoniera. Directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, a declarat ca „Am demarat un control in acest sens. Este inadmisibil sa avem spalatorii auto care declara ca au un consum de 1 metru cub/zi.

Cel mai mare consumator este o spalatorie unde vin foarte putine masini, iar cei care au foarte multi clienti consuma foarte putin”. Avram spune ca exista suspiciuni in ceea ce priveste existenta unei adevarate increngaturi intre reprezentantii acelor spalatorii auto si angajati de la ApaServ Valea Jiului SA. „Cred ca exista niste by-pass-uri facute, dar acest lucru nu va mai dura mult. Vom vedea ce gasim in urma verificarilor”, a mai precizat directorul societatii de apa si canal din Valea Jiului.

Carmen Cosman