Douã cereri de insolventã pentru CEH

O cerere voluntarã de intrare în insolventã si o cerere de deschidere a insolventei. Nici nu a iesit bine din insolventã cã societatea Complexul Energetic Hunedoara se confruntã deja cu douã cereri de acest gen.

O cerere voluntarã

Una din cererile depuse pe rolul Tribunalului Hunedoara este din partea Complexului Energetic Hunedoara. Consiliul de Administratie al societãtii a decis, sãptãmâna trecutã, sã cearã insolventa CEH din cauza problemelor financiare cu care se confruntã. Datoriile cãtre creditori, dar si cãtre stat sunt de ordinul miliardelor de lei.

Cerere din partea unui creditor

Unul dintre creditorii Complexului Energetic Hunedoara este cel care solicitã intrarea în insolventã a CEH. SC FORTEX FOOD DISTRIBUTION SRL, societate aflatã la rândul sãu în insolventã si administratã judiciar de  HERAL CONSULT IPURL cere Tribunalului Hunedoara declararea insolventei Complexului Energetic Hunedoara. Societatea FORTEX FOOD DISTRIBUTION este cea care prepara masa caldã a minerilor, iar aceasta are de recuperat de la CEH sume de ordinul milioanelor de lei. Mai exact, firma are de încasat de la Complexul Energetic Hunedoara 3,663,606.97 lei. Niciunul din cele douã dosare depuse în instantã, pe rolul Tribunalului Hunedoara încã nu a primit un termen de judecatã.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Douã cereri de insolventã pentru CEH

  • 4 decembrie 2016 la 20:12
    Permalink

    Salvati MINERITUL ! Salvati valea jiului !

Comentariile sunt închise.