Cum muncesc minerii de la S.N.Î.M. în Decembrie?

Luna decembrie are mai multe perioade cu întreruperi de activitate, pentru cã va fi vacantã si de Crãciun si de Revelion si minerii trebuie sã scoatã cãrbunele pentru care s-au angajat.

Cei din administratie spun cã au un plan si cã vor lucra în asa fel încât, productia preconizatã sã fie depãsitã chiar. În acest moment 880 de oameni mai lucreazã la minele pe închidere si de aici, cãrbunele ajunge la Complexul Energetic Hunedoara. „S.N.Î.M si-a conturat programul de lucru pe aceastã perioadã si am tinut cont de contractul pe care îl avem cu CEH, pe cantitatea de cãrbune. În asa fel am structurat programul, încât societatea sã îsi onoreze contractul, ba mai mult, avem în vedere o crestere a productiei pe luna decembrie ca sã fie onorate contractele si sã nu fie pus în pericol stocul de cãrbune de la CEH”, a declarat Aurel Anghel, director general SNÎMVJ. În acest moment, potrivit statisticilor, la minele considerate neviabile, productia medie zilnicã anualã a fost de 1243,2 tone. Productia din perioadele cu zile libere din 1 si 2 decembrie, de Crãciun si de Revelion, când în minã vor fi doar cei care asigurã aerajul si evacuarea apelor, trebuie recuperatã, pentru cã CEH are nevoie de întreaga productie preconizatã ca sã asigure furnizarea agentului termic.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Cum muncesc minerii de la S.N.Î.M. în Decembrie?

 • 4 decembrie 2016 la 20:09
  Permalink

  Vom lucra pentru a merge mineritul si Termocentrala noastra PAROSENI , dar si pentru a avea caldura in apartamente .

 • 4 decembrie 2016 la 23:03
  Permalink

  Dar banii pe carbune când îi primim?de ce nu am primit avansul ? D-le director!!!

 • 5 decembrie 2016 la 09:47
  Permalink

  În data de 5 Decembrie se va da Avansul iar pe 8 Decembrie 2016 , vor intra la cei 95 de disponibiliza?ii din 4 Noiembrie 2016–Serviciul Financiar-Contabilitate financiar@snimvj.ro
  Prin prezenta va facem cunoscut ca plata platilor compensatorii se va efectua joi 08.12.2016.

  P.S . Minerii v?i Jiului mai schimb? ?i tu textul c? îl g?sim la fiecare articolul despre minerit – CEH sau SNIMVJ

Comentariile sunt închise.