Autoritãtile locale de la Lupeni au demarat procedura prin care vor achizitiona ghirlandele care vor împodobi localitatea cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã.  Peste 400 de mii de lei au fost alocati în cadrul unei sedinte de consiliu local pentru achizitionarea ornamentelor cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã.

Acum, municipalitatea de la Lupeni a demarat procedura de achizitie a acestora. Astfel, vor fi achizitionate mai multe obiecte de iluminat ornamental precum arcadã luminoasã,  ghirlande “alb rece cu flash”, îngeras Gabriel, sanie cu ren si Mos Craciun, sir extensibil, banner, sir luminos, ghirlandã extensibilã, brazi. În urmã cu o sãptãmânã, primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeritã, declara cã îsi doreste ca cetãtenii sã nu mai plece în localitãtile învecinate pentru a-si face poze cu iluminatul festiv.

“Este un cost, dar echivalãm cu ceea ce au plãtit alte administratii pentru a închiria pentru o lunã de zile ornamentele. Eu nu vreau ca cei din Lupeni sã facã poze la Uricani. Vreau sã facã în Lupeni, pentru cã stau în Lupeni, vreau sã facã poze la ei în oras si vreau sã aduc si de la Vulcan sau Uricani sã facã poze la noi, în Lupeni”, a declarat Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.

Monika BACIU