Excelentã în educatie

Autoritãtile locale de la Vulcan se mândresc cu cel mai modern liceu din judet. Au fost investite sume importante pentru reabilitarea si modernizarea totalã a unitãtii de învãtãmânt, iar acum se culeg roadele.

Pe 29 septembrie a avut loc la Poiana Brasov cel mai important eveniment al anului din administratia publicã: cea de-a XII-a editie a Galei Premiilor de Excelentã Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul national de Administratie publicã www.Administratie.ro împreunã cu Oameni si Companii, având ca partener Agentia Nationalã a Functionarilor Publici. La eveniment au participat 100 de persoane, lideri din administratia publicã centralã si localã, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.  Municipalitatea de la Vulcan a primit „Premiul de excelentã pentru cele mai importante proiecte de investitii în educatie” cu proiectul de pentru modernizarea unitãtilor de învãtãmânt din municipiu.

“An de an participãm la aceastã galã si spre bucuria noastrã de fiecare datã ne întoarcem cu premii de acolo. De data aceasta am primit premiul I pentru continuarea lucrãrilor din învãtãmânt si anume terminarea proiectului de renovare a Colegiului Tehnic Mihai Viteazu pe fonduri europene, care vine în completarea proiectelor prin care au fost reabilitate toate scolile de pe raza municicipiului Vulcan. E un premiu care ne onoreazã si care ne ambitioneazã sã continuãm cu astfel de proiecte”,  a declarat Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Municipalitatea de la Vulcan a investit peste douã milioane de euro în confortul elevilor din localitate, modernizând infrastructura educationalã.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.