Gropile din centura Petrosaniului trimit soferii în service

Jumatãte “laie”, jumãtate “bãlaie” si plinã de gropi. Asa aratã astãzi centura ocolitoare a municipiului Petrosani, asta înainte ca înghetul si dezghetul sã o ciuruie si mai rãu.

Gropi de 20 cm adâncime apar peste noapte, asta spre disperarea soferilor care dacã nimeresc cu roata masinii în vreuna din ele cu sigurantã se aleg cu… o panã. Fãrã doar si poate, recordul absolut îl detine o groapã aflatã la circa 300 de metri de benzinãria MOL. 22 cm adâncime, 73 cm lãtime si 80 cm lungime atât mãsoarã groapa demnã de cartea recordurilor.Administratia publicã din Petrosani ridicã din umeri si promite o peticire, asta fiind maximul ce poate fi fãcut.

”O sã iau legãtura cu cei care se ocupã de întretinerea drumului si vom remedia punctul ce este de remediat”, a declarat primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi.Cât despre asfaltare nu încape discutie si asta pentru ca desi se fac demersuri de mult timp, încã nu este nimic concret.

”Am pornit o procedurã prin care sã facem un studiu prin care sã vedem ce sumã de bani ar fi necesarã si pentru asfaltarea acestei jumãtãti din centura Petrosaniului”, a mai adãugat Tiberiu Iacob Ridzi.

Prima jumãtate a centurii municipiului Petrosani a avut norocul sã fie asfaltatã gratie unui parteneriat încheiat între administratia publicã din Petrosani si Consiliul Judetean Hunedoara.

Adina Pãduraru

Advertisements