Ilie Pãducel se pregãteste pentru alegeri parlamentare

O parte a oamenilor de afaceri din Petrila au fost contactati de fostul primar al Petrilei, Ilie Pãducel, pentru a le cere sustinerea la alegerile parlamentare din aceastã toamnã.

Fostului primar al Petrilei, Ilie Pãducel, îi este greu sã se desprindã de administratia publicã dupã aproape o viatã cu asemenea preocupare. La scurt timp dupã pierderea fotoliului de primar de luna trecutã, a rãzbãtut zvonul cã omul numit „vesnicul primar” se pregãteste pentru alegerile generale din toamna acestui an. Fiind tratat ca un simplu zvon, nimeni nu l-a luat în seamã pânã când unul, doi trei oameni cu mici afaceri din Petrila au sustinut cã fostul primar Pãducel le-a cerut sprijinul pentru a ajunge în Parlament, ca deputat.

„Da, a fost la mine si am discutat despre asta, care-i problema?” – a confirmat un om de afaceri care ne-a atentionat „sã nu dea dracu sã-mi publicati numele”. L-am asigurat cã nu-i nici o problemã si cã îi respectãm dorinta anonimatului. Ilie Pãducel nu a putut fi contactat pentru cã telefonul stiut e închis permanent dupã alegerile locale.

Desi partidele politice nu s-au hotãrât asupra candidatilor pentru viitoarele alegeri, iar cele care încã lucreazã la asta nu fac publice nume pânã la definitivare, Ilie Pãducel îsi pregãteste terenul în cazul în care va fi desemnat. Si cum de la noul PNL ne putem astepta la decizii imprevizibile, totul este posibil, mai ales cã Ilie Pãducel încã mai are suficienti sustinãtori.

Ileana Firtulescu

2 comentarii la „Ilie Pãducel se pregãteste pentru alegeri parlamentare

 • 5 iulie 2016 la 13:01
  Permalink

  Ba comunistule ,tu esti sanatos la capatana?,cine dracu te mai voteaza?,suntem satui de gandirea scurta si comunista a voastra bosorogilor.Si partidul PLN va decadea din aceasta toamna,a sustinut toti comunisti si nepriceputii PSD PD-L

  Răspunde
 • 5 august 2016 la 17:07
  Permalink

  Este ceva normal.Se apropie de Beciul Domnesc.Zaharia ar trebui sa urgenteze solutionarea sutelor de plangeri penale.Si presa l-a lasat din mana pe comunist.Nu mai face reiting?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.