Cadrele didactice de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petrosani, structura Scoala Generalã Nr. 2 vor fi premiate de consiliul local si primãria municipiului Petrosani.

Recompensa vine în urma eforturilor depuse de cadrele didactice în cadrul proiectului Olimpiadelor Kaufland. Unitatea de învãtãmânt a primit un premiu de 20 de mii de euro în urma proiectului depus.

“Ca urmare a implicãrii sustinute a cadrelor didactice în diverse actiuni de ecologizare, competitii sportive, promovarea traditiilor si a mestesugurilor, lectii de prin-ajutor, elevii Scolii Generale nr. 2 din Petrosani au fost îndrumati pentru fiecare actiune la care au participat. Programul a reprezentat o competitie nationalã care si-a propus sã încurajeze desfãsurarea de activitãti educationale în scoli, în afara orelor de curs, pentru a stimula, în rândul copiilor si tinerilor, creativitatea, talentul, spiritul civic, lucrul în achipã si alte abilitãti”, spun oficialii municipalitãtii petrosãnene.Astfel, fiecare cadru didactic va beneficia de un premiu în valoare de 200 de lei, iar nouã profesori vor primi aceste sume de bani.

Monika BACIU