O alta demisie din PNL Petrosani – Dorina Nita, fost viceprimar

Fostul presedinte PNL Petrosani, Dorina Nita, a demisionat din Noul PNL si va candida ca independent la functia de primar al Petrosaniului.
Dupa demisia fostului presedinte PNL Petrila, cel care a infiintat pentru prima data dupa 1989, legal, aceasta organizatie, Costel Avram, a urmat, astazi, demisia fostului presedinte PNL Petrosani, fost viceprimar al Petrosaniului, Dorina Nita.
Aceasta a confirmat ca a demisionat si va candida independent la functia de primar al Petrosaniului.
Initial se stia ca Dorina Nita, conferentiar la Universitatea Petrosani, nici nu exista pe lista viitorilor consilieri ai Noului PNL, pentru ca ulterior sa apara pe un loc neeligibil, pe primele locuri fiind mare inghesuiala de fosti PDL-isti.
Gasindu-se in aceeasi situatie ca Avram la Petrila, respectiv in cea a liberalilor care au dus lupte grele in Valea Jiului, o zona considerata ”rosie”, pentru ca liberalismul sa intre pe usa din fata, s-au trezit in prag de alegeri inlaturati de aceiasi politicieni care ”domnesc” intre Jiuri mandate dupa mandate si care au tarat zona in scandaluri de interese.
Ileana Firtulescu

Un comentariu la „O alta demisie din PNL Petrosani – Dorina Nita, fost viceprimar

 • 19 aprilie 2016 la 07:34
  Permalink

  Daca in cazul traseistului Avram care a colindat tot spectrul politic nu am nici un fel de empatie, in cazul doamnei Nita am un regret puternic pentru ca doamna a fost un exponent emblematic al PNL, un adversar politic cu care am avut onoarea sa lupt din postura de fost lider PSD.
  Nu ma numesc Francisc Gesner, sunt un alt socialist deci nu ii fac aceasta propunere fiind interesat, dar ii recomand doamnei Nita sa intre in ALDE, sa isi continuie activitatea in adevaratul partid liberal afiliat la grupul liberalilor europeni. PNL in 2-3 ani va disparea ca si partid politic.
  Atentie! – acest mesaj este trimis din suflet de catre un fost adversar politic al doamnei Nita.

  semnat,
  un socialist

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.