Dorina Nitã vrea primãritã dupã 16 ani de PNL

Dupã ce, timp de 16 ani a fost membru PNL, fãrã sã schimbe niciodatã barca, Dorina Nitã, care cândva l-a secondat pe Tiberiu Iacob Ridzi la primãria din Petrosani, a plecat din PNL. Asta, dupã ce actualul primar i-a luat functia de presedinte si nu i-a mai dat nicio sansã ca sã ajungã mãcar consilier. Nitã vrea acum postul de primar la Petrosani si o va face din postura de independentã.

Dorina Nitã a fost înlocuitã initial cu Adrian Rus, iar mai apoi cu Tiberiu Iacob Ridzi, care, când a ajuns în PNL, a fãcut jocurile în asa fel încât, spune Dorina Nitã, nu a mai avut loc si de ea.  Buba a explodat luni seara, moment în care doamna  fostã viceprimar si-a dat demisia. Acum spune cã va merge  sã candideze ca  independentã la functia de primar al municipiului Petrosani. „A fost o decizie, probabil sub impulsul momentului, dar poate cã, uneori, momentul  o sã îmi aducã baftã. Timpul este foarte scurt, asa cã, provocarea de moment este sã reusesc sã strâng pânã duminicã 1.000 de semnãturi, pentru cã îmi propun sã  fiu contracandidatul primarului actual”, a declarat Dorina Nitã, fostã viceprimar al Petrosaniului.  Dorina Nitã a fost mereu membru al PNL, partid în care  s-a înscris acum mai bine de un deceniu si a condus acest partid, dupã ce a fost aleasã prin vot la sefia lui.  Socotelile din aceastã campanie, însã, au dat-o deoparte si asta, spune ea, a revoltat-o si a ambitionat-o.  „Cu vremea, am decãzut tot mai mult. În loc sã fiu pe un loc fruntas, am cãzut pe un loc din ce în ce mai departe de  zona eligibilã. Eu sunt în PNL din anul 2000, numai în PNL. De-a lungul timpului, sau cel putin pânã acum, când a intrat în vigoare acea hotãrâre  a PNL, am fost copresedinte al PNL Petrosani”, a mai adãugat Dorina Nitã.

Dorina Nitã vrea, deci, primãritã si spune cã are acest tel, sperând sã atragã de partea sa si alti liberali.

Diana Mitrache

7 comentarii la „Dorina Nitã vrea primãritã dupã 16 ani de PNL

 • 20 aprilie 2016 la 14:33
  Permalink

  No….asta inseamna sa fii nesimtita. Cica la purcica: „În loc sã fiu pe un loc fruntas, am cãzut pe un loc din ce în ce mai departe de zona eligibilã”. Da ce-ai facut tu pentru oras sau pentru PNL? Ca pentru tine personal ai facut destule, inclusiv conferentiara ai ajuns pe relatii de partid. Tu-ti plagiatu ma-tii din Ziarul Financiar, sa-ti f/u/t/…

 • 20 aprilie 2016 la 22:02
  Permalink

  Dane, vad ca esti in trepidatii? Ii este frica boierului de un contracandidat femeie? 🙂 No, amu m-am decis cu cine votez. A facut destule? L-a intrecut pe boierul? Sta intr-un apartament pe Independentei, nu are nici masina de fitze si nici prea de lux nu am vazut-o imbracata…asa ca eu unul o votez…asa ca moara boierul de necaz, mai Dane mai…apropo cica se zice ca barbatii care jignesc femeile o fac pentru ca sunt complexati de faptul ca au puta mica 🙂

 • 21 aprilie 2016 la 07:42
  Permalink

  Dupa cum iti tremura mana pe tastatura esti un Pufi betiv si analfabet. Auzi interogatie: A facut destule? Mai, mai….Tocmai ca n-a facut nimic pentru oras si totul pentru ea. Acu, Pufi mic ce se intampla intre tamplele tale blonde intre care sar scantei printre aburii alcoolului nu ne mai priveste pe noi, dar Pufi….tu esti chiar Dorina ??? Dupa berea nr 6????

 • 21 aprilie 2016 la 08:56
  Permalink

  Pentru super amuzat…Dane se pare ca replica „apropo cica se zice ca barbatii care jignesc femeile o fac pentru ca sunt complexati de faptul ca au puta mica” te-a lovit fix unde trebuie (intre outze). Probabil de aceea ai reactionat din nou. Promit sa o mai fac. 🙂

 • 21 aprilie 2016 la 11:22
  Permalink

  Acest Pufi este mereu cu gandul la putze….si outze. Pofta mare!!!!

 • 21 aprilie 2016 la 17:44
  Permalink

  Am urmarit schimbul de replici anterior si cred ca daca doamna Dorina Nita nu este imbracata bine, ca sa nu spun ca este imbracata foarte prost, este o chestie de gust. Tine numai de dansa. Domnul sau doamna Pufi stie exact unde sta doamna Dorina, ce masina are si cu ce se imbraca. Exact ca sotul dansei. Atunci e ori dansa, ori sotul dansei, ori amantul dansei (ups!!!). Altcineva nu! Ca nu are cum! Dorina….scoate eticheta portocalie de pe talpa de la sabotii aia albi care ii aveai ai in picioare azi. Am vazut si pretul, da–o-n plagiatu masii….

  PS: stiu….e naspa, dar se stie si eticheta de pe saboti!

 • 22 aprilie 2016 la 06:53
  Permalink

  Vad din comentarii ca doamna Nita este atacata de mafia portocalie din toate pozitiile. Este cool faptul ca mafia portocalie se sperie de o femeie care candideaza de una singura fara o forta politica in spate. Sa poata oare doamna Nita sa ofere marea surpriza a acestor alegeri?

Comentariile sunt închise.