Cross, distractie si curãtenie, la Ziua Verde

A fost editia cu numãrul 5 a manifestãrii Ziua Verde, manifestare la care copiii s-au întrecut la cross, au cântat si s-au distrat în cadrul actiunilor care s-au desfãsurat în Petrosani.

Initiatorii au mizat pe faptul cã vremea se va îmbuna si chiar a tinut cu cei care au vrut sã marcheze începutul primãverii asa cum se cuvine. Ziua Verde a început la amfiteatrul din centrul civic, unde copiii s-au adunat sã porneascã la întreceri, dar si sã se împrieteneascã.

„E un pic cam frig, dar în deplasarea spre Brãdet ne vom încãlzi si apoi sperãm sã iasã si soarele. Este o editie nouã a acestei sãrbãtori a noastre, Ziua Verde la Petrosani, iar de data aceasta, activitãtile vor fi putin diferite fatã de ce am fãcut în ceilalti ani. Sper sã vã simtiti bine, sã vã distrati împreunã si sã legati prietenii frumoase, pentru cã, înainte de orice altceva, scopul principal al activitãtii de astãzi este acela de a ne întâlni si de a proteja ceea ce avem de la naturã si de la Dumnezeu, adicã mediul înconjurãtor”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

De aceastã datã, în actiunea dedicatã primãverii, s-au implicat si membrii Consiliului Consultativ al Tinerilor din Petrosani, care au gândit probele sportive ale manifestãrii.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.