Dupã un periplu prin alte zone ale lumii (si judetului Hunedoara), jucãtorii Raul Ungureanu si Darius Ursachi au revenit la echipa din Lupeni, jucând excelent în partida câstigatã la Brad cu 2-0. Darius Ursachi a fost „tocat” de douã ori în careu, dar arbitrul devean Petre Voica a refuzat acordarea celor douã penalty-uri ce se impuneau.
În altã ordine de idei, component al staff-ului organizatoric în ultimii patru ani la Hercules Lupeni, Petre Drãgan alias „Pasãre” nu se mai aflã la gruparea lupeneanã. Conducerea echipei a decis înlocuirea sa cu fostul jucãtor Alin Gorgan, care se va ocupa de problemele organizatorice de la Hercules Lupeni.

Minerul Uricani. „Scor exagerat”
Afectat dupã înfrângerea echipei sale cu 0-3, cu Inter Petrila, antrenorul-jucãtor Cornel Irina a spus: „Petrilenii au meritat victoria, dar scorul este exagerat. Am luat douã goluri în ultimele douã minute, iar la 0-0 si 0-1 am avut douã imense ocazii. Oricum, repet, Inter Petrila este cea mai bunã echipã din Valea Jiului”.

C.S. Vulcan. Echipa cu porecle
În general, jucãtorii au porecle, ici-colo câte unul.Dar credem cã C.S. Vulcan bate un record în acest sens, majoritatea dintre componenti având porecle. Astfel, Silip este poreclit „Labã”, Pârvulesc este alintat „Cârnat”, Stângã este „Motanul”, iar Iordan este „Baloo”. Si sã nu uitãm cã într-un trecut nu prea îndepãrtat erau si doi „pitici”, Miculescu si Szoradi!

Hercules Lupeni. Debut din prima
La Hercules Lupeni au debutat cu o victorie la Brad, scor 2-0, fratii Ionut si Adrian Rosian. Luati „la pachet” de la C.S. Vulcan, „Rosienii” au debutat cu dreptul, contribuind si ei la obtinerea celor trei puncte.

Jiul Petrosani. Un portar de 14 ani!
Jiul Petrosani continuã sã joace cu jucãtori din ce în ce mai tineri. Iatã, în meciul de la Certej, (0-2 cu Aurul), în minutul 85 a intrat în poartã, în locul lui Faur, un junior de 14 ani, Sergiu Mihalache! Pe când unul de 13!?

Bãlãutã + Pãsãricã = 10
Juniorii A1 de la Jiul au spulberat în deplasare cu 15-0 pe cei de la Aurul Certej. Dintre cele 15 goluri, cele mai multe le-au marcat Bãlãutã si Pãsãricã, fiecare marcând
6 respectiv 4 goluri.