Programul “O saptamana la munte”, debuteaza din aceasta luna

Programul “O saptamana la munte”, derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, impreuna cu cei ai Patronatului “Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism” debuteaza din aceasta luna, un sejur de cinci zile la munte fiind cuprins intre 161 lei si 368 lei.

“Pentru a mari gradul de ocupare al societatilor hoteliere din regiunea montana si in vederea cresterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, impreuna cu Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism continua si in acest an programul special O saptamana la munte”, se precizeaza intr-un comunicat al celor doua organizatii.

Durata sejurului este de cinci nopti – incepe la sfarsitul saptamanii, duminica, si se termina vineri, iar perioada exacta in care se desfasoara este 4 martie – 22 iunie.

Tarifele per persoana pentru un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, inclusiv TVA, sunt de 161 de lei in cazul cazarii la un hotel, vila, pensiune, cabana de 2 stele, 259 de lei pentru servicii de cazare de 3 stele si 368 de lei pentru servicii de 4 stele.

Cazarea se face in 33 de hoteluri, vile, pensiuni sau cabane de 2,3 si 4 stele din Sinaia, Azuga, Busteni, Predeal, Alunis, Transfagarasan, Barajul Vidraru, Arges, Curtea de Arges, Gura Raului (Sibiu), Baisoara (Cluj), Campulung Moldovenesc, Gura – Humorului (Suceava), Vatra Dornei (Suceava), Arieseni (Alba), Ceahlau (Neamt) si Baile Olanesti (Valcea).

Marius MITRACHE

Advertisements

Un comentariu la „Programul “O saptamana la munte”, debuteaza din aceasta luna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.