11Blocul lui Gigi Becali nu va fi preluat de administratia localã din Petrosani. Acesta a declarat la un post de televiziune central cã este dispus sã cedeze imobilul primãriei municipiului Petrosani. Cei din administratia localã de la Petrosani nu vor sã cumpere imobilul, suma cerutã de patronul Stelei fiind de aproape 900 de mii de euro.

”Fundatia George Becali a transmis cãtre primãria municipiului Petrosani încã de anul trecut o adresã prin care se declarã disponibilitatea de a vinde acel bloc, suma pe care o cerea fundatia era de 825.000 de euro. Deocamdatã primãria municipiului Petrosani nu are sumele necesare pentru a achizitiona acest bloc”, a declarat Nicu Tascã, purtãtorul de cuvânt al primãriei Petrosani.

Mai mult, reprezentantii administratiei locale din Petrosani îl executã silit pe latifundiarul din Pipera pentru neplata taxelor si a impozitelor aferente clãdirii.

”Datoriile pânã în acest moment la bugetul local sunt de 262.000 de lei si se referã la impozite neplãtite în ultimii ani de cãtre fundatie”, a mai precizat sursa citatã.

Imobilul respectiv a fost cumpãrat de patronul echipei de fotbal Steaua în urmã cu circa sase ani si reabilitat dupã o investitie de peste 600.000 de euro. Aici urmau sã fie mutati mai multi romi din Bucuresti, care au refuzat.

Monika BACIU