Trei posibili candidati pentru sefia PNL Petrosani

8Actualul viceprimar al municipiului Petrosani, Dorina Nitã, directorul general al Societãtii Nationale de Închideri de Mine, Petru Drãgoescu si fostul consilier al sefului CJH, Adrian Zvâncã, ar putea candida la presedintia Organizatiei Municipale Petrosani a PNL.

Mai multi liberali îi vãd pe cei trei într-o cursã cu sanse reale de a conduce organizatia, iar în afara vechimii au de partea lor si avantajul unei imagini publice nepãtate.

8_1Potrivit coordonatorului liberalilor din Valea Jiului, Costel Avram, în momentul de fatã organizatia din „capitala” Vãii Jiului are o conducere interimarã care are misiunea de a organiza alegerile pentru sefia PNL Petrosani.

„Nu este nici o grabã, conform statutului avem suficient timp sã organizãm alegerile la Petrosani” explica Avram.

Liberalii din Petrosani au rãmas fãrã conducere dupã ce afaceristul Alin Simota a demisionat din functia de presedinte al organizatiei.8_2

Acesta a invocat motive personale, însã sunt voci din interiorul organizatiei care spun cã a fost „împins” sã renunte la functia de conducere de cãtre liderii judeteni.

Maximilian Gânju

2 comentarii la „Trei posibili candidati pentru sefia PNL Petrosani

  • 10 aprilie 2013 la 23:38
    Permalink

    cei 3 nu au fost in stare sa organizeze partidul, au profitat doar de functii si lucrari de la primarul Ridzi, au fost pe post de papusi manevrabile, a trebuit sa vina unul de la PRM sa reprezinte PNL in Vale, acum vor sa si conduca partidul… spre dezastru.. ca la alegerile d-lui Dragoescu de 6 %, bravo,

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.