Conflict conjugal transat cu cutitul de bucãtãrie

7_siteDivortul l-a adus în pragul nebuniei pe un bãrbat din Uricani, care si-a înjunghiat cu bestialitate sotia.Dupã ce a comis fapta, bãrbatul a dispãrut de acasã, dar a fost prins marti dimineata de politisti si dus la audieri.

Bãrbatul de 33 de ani a  înfipt de mai multe ori un cutit în trupul victimei, mai ales în zona toracelui si doar o minune a tinut-o în viatã pe femeia de 26 de ani. Totul s-a întâmplat pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi soti.

Cei doi s-au despãrtit, iar femeia s-a întors la domiciliul conjugal pentru a-si mai lua din lucruri. Între ei a izbucnit un nou conflict, încheiat sângeros de bãrbat.

Furios, acesta a pus mâna pe un cutit de bucãtãrie, pe care l-a înfipt în trupul fostei sale sotii.  Cu multiple plãgi înjunghiate, femeia a ajuns al Spitalul Municipal Lupeni si se aflã sub strictã supraveghere medicalã.

Potrivit medicilor, femeia a ajuns la spital cu plãgi superficiale abdominale si multiple plãgi toracice, dar niciuna nu i-a pus viata în pericol. Bãrbatul în schimb este supravegheat îndeaproape de anchetatori si, în functie de concluziile medicului legist, va fi sau nu retinut si arestat preventiv.

„Pe numele suspectului s-a întocmit un dosar de cercetate pentru comiterea infractiunii de vãtãmare corporalã. În functie de numãrul zilelor  îngrijiri medicale si concluziile specialistilor vor fi luate mãsurile prevãzute de lege.

În momentul de fatã persoana este cercetã în stare de libertate„, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Carmen Cosman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.