Administrația locală de la Petrila face eforturi pentru a găsi un constructor care să realizeze un bloc social pe raza localității.

Pentru a cincea oară a fost scos la licitație contractul de executie lucrari construire bloc locuinte sociale strada T. Vladimirescu, UAT Petrila, jud. Hunedoara, in cadrul proiectului „Imbunatatirea calitatii vietii populatiei din orasul Petrila Etapa I”. Contractul are o valoare de 4.902.541 de lei, fiind finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.
La începutul acestei luni, administrația locală de la Petrila a organizat, pentru a patra oară, licitația pentru execuția lucrărilor de construire bloc locuințe sociale strada T. Vladimirescu, UAT Petrila, jud. Hunedoara, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Petrila Etapa I”. Tot de atâtea a fost anulată licitația din cauză că nicio societate nu s-a prezentat la licitații.
28 februarie este data până la care administrația locală de la Petrila așteaptă ofertele. De precizat este că prețurile au fost și actua¬lizate. Dacă primele trei procedure au avut o valoare de 3.267.073 de lei, acum, contractul a fost actualizat la aproape 5 milioane de lei.
Monika Baciu