Ministrul Energiei Virgil Popescu a agreat ideea acordării unor prime și la Complexul Energetic Hunedoara. Administratorii de aici au purtat mai multe discuții și spun acum că aceste bonusuri salariale vor ajunge în conturile oamenilor înainte de Crăciun.

Se știe situația extrem de dificilă prin care trece Complexul Energetci Hunedoara, societate aflată în insolvență, dar angajații vor primi bani în plus de Crăciun. De altfel, doar suma mai trebuie stabilită.
„Am avut o primă discuție și, până săptămâa viitoare, la final, vom avea și cuantumul. Dar, cu sigurasnță, colegii noștri, amgajați la CEH, vor primi o primă de Crăciun, indiferent de dificultățile prin care trecem. Trebuie să recompensăm oamenii și vom găsi o soluție mulțumitoare pentru toată lumea”, a spus Cristian Roșu, administrator special la CEH. Spre comparație, minerii de la Complexul Energetic Oltenia, care au vândut energie multă în ultima vreme, au primit de Crăciun nu mai puțin de 1.550 de lei, ca primă. Dar la CEH situația este mult mai gravă, pentru că Termnocentrala Paroșeni produce și vinde energie maxim 3 zile pe săptămână.
Diana Mitrache