J iul Petroșani a ieșit cu fruntea sus, în urmă cu două săptămâni, când în Faza I-a a Cupei României a învins cu 3-1 pe Minerul Costești. În faza a II-a va juca azi, de la orele 1730 cu Gilortul Tg.Cărbunești, echipa ce a eliminat-o pe Viitorul Șimian cu același scor 3-1.
„Este primul joc oficial din actualul sezon, 2021-2022. Va fi și o reîntâlnire cu publicul, sperăm să fie cât mai mult. Tratăm și acest meci la fel de serios ca pe cel de la Costești și sperăm să ne calificăm în etapa următoare. Avem potențial, suntem pregătiți”, a spus Damian Militaru, unul dintre antrenorii Jiului. Am urmărit zilele acestea echipa Jiul la mai multe antrenamente și am remarcat un tonus bun. Adi Farcaș, Torkoș, Remus Dandu, Stoicoiu, Bădărău și ceilalți așteaptă cu mult optimism confruntarea din această după-amiază. Și noi la fel!

Fotbal. Liga a IV-a Hunedoara
ÎNCEPE ȘI „JUDEȚUL”
La o săptămână după startul Ligii a III-a, se dă startul și la Liga a IV-a Hunedoara. Pe 4 septembrie a.c. un număr de zece echipe vor intra în competiție, cu un tur-retur regular, ce se va încheia pe 4-5 decembrie.
Campionatul va continua în martie 2022, urmând a avea loc și un Final Four pentru desemnarea campioanei. La Liga a IV-a este obligatorie folosirea unui jucător sub 21 de ani și unul sub 20 ani.
Prima fază a Cupei României pe județ va avea loc în perioada 1-5 septembrie a.c., iar Liga a V-a va începe pe 12 septembrie deocamdată fără a se știi numărul exact de participante.

Genu Tuțu