Iluminatul public din Uricani, extins până în cele mai îndepărtate zone

Aproape 400.000 de lei alocă autorităţile locale din Uricani pentru extinderea reţelei de iluminat public de pe raza localităţii.  Până în cele mai  îndepărtate zone va fi extinsă reţeaua publică de iluminat.
Potrivit anunţului, se are în vedere extinderea iluminatului public pentru Cheile Buţii, Sterminos, DN66A zona Câmpul lui Neag. Proiectul administraţiei locale de la Uricani în acest domeniu vizează tot oraşul. Primele lucrări au şi fost deja finalizate. Proiectul privind reabilitarea iluminatului public în oraşul Uricani vizează şi principalele străzi din zona urbană, unde vor fi montaţi de asemenea, stâlpi de iluminat noi, cu aspect arhitectonic  modern şi alimentare subterană. Deja lucrările au început pe Bulevardul Republicii, iar primarul Dănuţ Buhăescu spune că programul de  modernizare a iluminatului public va continua, urmând să fie acoperite toate zonele din oraş.
Cosmin BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Iluminatul public din Uricani, extins până în cele mai îndepărtate zone

 • 1 august 2020 la 14:14
  Permalink

  Bai nenea ,esti primar in Uricani de atatia amar de ani.Lasa asta cu iluminatul si beculetele de iarna si fa mata reteaua de gaz metan si canalizare de la Sterminos catre Lupeni si la fel catre Campul lui Neag.Voi ca primarie ,mai ales ca veti lege ce va obliga sa duceti gazul metan pana la poarta locuitorilor ,va ocupati de beculeti si alte serbari locale doar pentru a toca banii conribuabililor.Gaz metan SI CANALIZARE TOVARASE BUHAESCU pentru toti Uricanenii daca vrei sa fi reales !

  Răspunde
 • 28 august 2020 la 15:59
  Permalink

  cand vin alegeri se gasesc si ei sa faca si sa promita de toate

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.