Poliţiştii din municipiului Orăştie au fost sesizaţă cu privire la faptul că pe strada Pricazului, din municipiul Orăştie, a avut loc un accident de circulaţie.  Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat că, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Orăştie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pricazului, o minoră în vârstă de 1 an şi 11 luni, din municipiul Orăştie, lăsată nesupravegheată, a ieşit dintre  autoturismele parcate pe partea dreaptă, având în vedere direcţia de mers a autoturismului şi s-a lovit de aripa (roata) dreapta spate a autoturismului. După producerea accidentului conducătorul autoturismului, a transportat victima la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, cu toate  eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa, minora a decedat.  Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind  negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.
Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranţă:  Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.  Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare. De asemenea, vă rugăm ca traversarea străzii să fie făcută pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunteţi siguri că intenţia  dumneavoastră de a traversa a fost observată de către şoferi.
Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.