Incendiu în centrul Petroşaniului

Panică în zona pieţei agroalimentare de la Petroşani, miercuri dimineaţă. Pompierii au fost chemaţi să intervină  pentru a stinge focul într-un apartament de la etajul I al unui bloc. Din interior a fost salvată o femeie în vârstă.
Vecinii au fost cei care au sunat la 112, după  ce au simţit că din apartamentul de la etajul I iese fum. Imediat un echipaj de prim ajutor a ajuns la faţa locului şi din apartament a fost salvată o bătrână. Din primele date se pare că aceasta a pus nişte vinete la copt şi, cel mai probabil, a uitat de ele, iar focul a cuprins bucătăria.
„Era în casă, iar în interior a izbucnit incendiul.  Au ajutat-o vecinii să iasă. Acum este bine. Nu ştim exact ce s-a întâmplat, dar a spus că avea pe aragaz vinete la copt”, au povestit vecinii.  Echipele de intervenţie care au sosit la locul incendiului, au reuşit să lichideze repede incendiul. Femeia a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de pe ambulanţă. Din fericire, nu au existat alte victime, dar pompierii au evacuat mai mulţi locatari care riscau să se intoxice cu fum.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Incendiu în centrul Petroşaniului

  • 15 iulie 2020 la 19:26
    Permalink

    Articolul este foarte corect redactat .Din intamplare am fost si eu prin zona martora la eveniment Niciun cuvant in plus…niciun cuvant in minus . Adevarat graiti 🙂

Comentariile sunt închise.