32 de milioane pentru lucrările de reparații pe drumurile aflate în administrarea CJ Hunedoara

C onsilierii județeni au adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului de lucrări și servicii de întreținere, reparații curente și
periodice a drumurilor aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara pentru anul 2021. Suma alocată pentru reparațiile drumurilor județene este de peste 32 de milioane de lei.

”În urma reviziilor effectuate la rețeaua de drumuri aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara și a deplasărilor în teren s-a constatat o îmbătrânire și o uzură a straturilor rutiere din beton a drumurilor. Pentru menținerea stării tehnice,creșterea
siguranței rutiere, creșterea capacității portante a sistemului rutier este necesară realizarea de urgență a unor lucrări de reparații cu așternerea de straturi cu mixtură asfaltică și lucrări fără mixtură asfaltică pe aceste drumuri”, arată documentul CJ Hunedoara.
Astfel, s-a aprobat ”programul de lucrări și servicii de întreținere, reparații curente și periodice a drumurilor aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara pentru anul 2021, în valoare totală de 32.007 mii lei”.
Monika BACIU