Zilele Artei Bizantine, la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, în colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba-Iulia, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, Grupul „Sfântul Ioan Damaschin” din Cluj-Napoca, Episcopia Devei și Hunedoarei și Liceul de Arte „Sigismund Toduță”, vă invită să participați luni, 27 septembrie 2021, ora 17.00, la manifestarea intitulată „Zilele Artei Bizantine”.
Acest eveniment este ideat și materializat sub îndrumarea domnului lector universitar dr. Sorin Albu, cadru didactic la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia și
coordonator al
grupului de muzică, artă și cultură bizantină „Sfântul Ioan Damaschin” din Cluj-Napoca, împreună cu care ne propune aducerea etosului bizantin în lumea secolului XXI.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 27 septembrie 2021 – 24 octombrie 2021, de marți până duminică, conform programului de vizitare al Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva.