Vulcãnean urmãrit si tâlhãrit de trei copii

Un vulcãnean a cãzut victimã unor adolescenti din localitate, acestia fiind prinsi de politisti si  cercetati pentru tâlhãrie. Fapta s-a petrecut pe o stradã din localitate iar omul îsi fãcuse cumpãrãturile de la un supermarket.
”Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vulcan au reusit, în urma cercetãrilor efectuate, sã identifice trei minori, din municipiul Vulcan, fatã de care vor efectua cercetãri sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhãrie. Fapta a fost sesizatã în data de 25.03.2018, în jurul orei 16.30, când la sediul Politiei Municipiului Vulcan  s-a prezentat un bãrbat din municipiul Vulcan, care a reclamat faptul cã, în cursul serii de 24.03.2018, în jurul orei  20:50, dupã ce a fãcut cumpãrãturi la un magazin din localitate, a fost abordat de un grup de 3 tineri, iar unul dintre acestia i-a smuls geanta din mânã, în care avea de 180 lei, actul de identitate si alimentele cumpãrate, dupã care a fugit”, a precizat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Dat fiind faptul cã autorii sunt minori, anchetatorii îi cerceteazã în stare de libertate.
Maximilian GÂNJU

Un comentariu la „Vulcãnean urmãrit si tâlhãrit de trei copii

  • 15 aprilie 2018 la 20:51
    Permalink

    ?i eu am fost în?elat de aceast? firm? Art Forest Company, firma lui Haralambie Vochi?oiu, condus? prin interpu?i, la aceea vreme Bogos Valeric?.

Comentariile sunt închise.