Vochitoiu a încercat sã „palmeze” scandalul legii pensiilor speciale, propunând favoruri pentru jurnalisti!

Senatorul UNPR de Valea Jiului, Haralambie Vochitoiu, este unul dintre alesii care au semnat proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari. Vochitoiu s-a crezut, probabil, mai smecher decât alti colegi de-ai lui, sustinãtori ai acestui proiect, si a încercat printr-un subterfugiu strãveziu, sã … mai departe

2 comentarii la „Vochitoiu a încercat sã „palmeze” scandalul legii pensiilor speciale, propunând favoruri pentru jurnalisti!

 • 20 aprilie 2015 la 07:49
  Permalink

  Vochitoiu nu este altceva decat un mare carnat politic.
  Un alt imbecil in panoplia idiotilor de partid.
  La cate rahaturii a facut si asta nu o sa mire pe nimeni daca-l ascunde DNA-ul in urmatoarele 10 luni.
  Tic-tac, se apropie si de asta brutaria, deja miroase !
  O vorba veche spune dupa ce-am actualizat-o putin pentru 2015: Daca nu se duce Mohammed la puscarie, vine puscaria la Mohammed.

 • 20 aprilie 2015 la 08:32
  Permalink

  La urma urmei cine este Vochitoiu? Un traseist politic (nu mai are rost sa enumeram formatiunile politice pe care le-a punctat ca membru), un individ care conform relatarilor fostilor colegi de partid, atat de la PSD cat si de la PPDD si-a insusit prin frauda cotizatiile membrilor de partid, un individ care are o mare apetenta infractionala conform listei de dosare aflate in trecut si in prezent pe rolul instantelor de judecata, um cetatean suspectat si cercetat totodata de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, un parfvenit politic care nu a castigat niciodata vreo alegere decat masluind rezultatele iar senatr a ajuns cu cateva mii de voturi desi ii trebuiau cateva zeci de mii. Atunci, ce putea sa faca un astfel de specimen decat sa arunce perdele de fum si sa creada ca e cel mai om destept din lume? Asta se intampla atunci cand indivizi certati cu legea vad ca pot sa faca toate porcariile din lume si nu sunt pedepsiti. Daca Vochitoiu ar fi fost acum la reeducare, a doua sau a treia oara – pentru rafala de fapte reprobabie pe care le-a savarsit, categoric ca ar fi incercat sa-si caute un loc de munca cinstit. Pentru ca nu s-a intamplat normalul ci anormalul Vochitoiu are firme, are zeci de angajati, face proiecte europene si plange ca nu are bani si vrea pensii speciale. Jeane…Cordele…pe cine mai minti?

Comentariile sunt închise.