Vizita ministeriala de inchinare

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie a fost astazi in Valea Jiului, insa, vizita acestuia a semanat mai mult cu un pelerinaj. A poposit la o slujba de comemorare a victimelor de la mina Petrila, penbtru ca mai apoi, fara sa faca nicio declaratie de presa si insotit de intreg staff-ul PSD, sa intre in mina Lupeni.
Ministrul Nicolescu se pare ca si-a facut in sfarsit timp si curaj si a intrat in mina Lupeni. Evenimentul s-a produs vineri la pranz, cand, insotit de senatori si directori de mina a intrat sub pamant. Din pacate, insa, ministrul a refuzat sa dea vreo declaratie, probabil emo?ionat de importan?a momentului si s-a multumit doar sa salute minerii din mersul masinii.
Totusi, prima oprire in Valea Jiului a facut-o la Petrila, la mina, unde a luat parte la o slujba in memoria minerilor care in 15 noimebrie 2008 au pierit spulberati de doua explozii consecutive.
Cu o lumanare in mana si incadrat de senatorul Haralamnbie Vochitoiu si deputatul Laurentiu Nistor, a participat smerit la slujba de pomenire, dupa care ministrul Razvan Nicolescu a depus o jerba si lumanarea aprinsa la troita din incinta minei. A fost pus sa dea mana cu cativa mineri proaspat iesiti din mina si apoi a plecat fara sa rosteasca vreun cuvant, motivand ca nu se cade sa strice evenimentul.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Vizita ministeriala de inchinare

  • 14 noiembrie 2014 la 14:52
    Permalink

    Niste smecheri in campanie electorala, ii doare-n c/u/r/ de cei care au murit, sa fim seriosi. Astia au aprins tortele bucuriei ca iasa Ponta Presedinte si scapa de dosarele penale. Dar, uite, sa pariem: in Valea Jiului, asta saraca si cu oameni disperati, o sa iasa Ponta, dar in tara va castiga Iohanis. Dupa asta sa se faca si o comemorare normala, decenta, de la care sa lipseasca traseistii politici ca Vochitoiu care prin simpla lui prezenta intineaza totul. Decedatii si familiile lor merita respect si decenta nu circ electoral. Rusine, rusine, rusine sa va fie.

  • 14 noiembrie 2014 la 21:47
    Permalink

    Votati Ponta pt. ca va vinde termocentralele OMV-ului si le va trece pe gaz metan 🙂 Doar nu credeti ca va plati pensii sau ajutoare sociale din buzunarul partidului…

Comentariile sunt închise.