Dezvaluiri

Viorel Salan ”In politica actuala cuvintele cheie trebuie sa fie onoarea, cinstea, corectitudinea si responsabilitatea”

A lucrat aproape 35 de ani in Jandarmeria Romana, in judetul Hunedoara, din care 22 de ani ca si comandant de unitate si inspector sef. Este proaspat pensionat la termen, are doi copii mari si locuieste in Orastie. Generalul de brigada in rezerva Viorel Salan ramane insa o persoana activa, prezenta in viata comunitatii. Candideaza pentru un loc in Senatul Romaniei din partea PSD Hunedoara. Pentru ca indrazneste sa creada in Romania!

Fire dinamica, activa, Viorel Salan a acceptat recent provocarea de a se implica in viata politica. ”Am ales Partidul Social-Democrat, pentru ca promoveaza principii de libertate, dreptate sociala, echitate, egalitate de sanse si solidaritate. PSD se adreseaza tuturor categoriilor sociale, are oameni de calitate, bine pregatiti, organizatii bine inchegate. PSD este un partid orientat spre oameni” spune Viorel Salan, candidatul PSD Hunedoara pentru judetul Hunedoara.
Experienta vasta, debutant in politica
Este recunoscut pentru rigoarea sa, pentru calm si echidistanta. Viorel Salan se numara printre numele noi de pe lista de candidati a PSD Hunedoara. Alaturi de mai tinerii sai colegi, intrati si ei pentru prima data in cursa pentru Parlament, Viorel Salan da plus valoare echipei. Experienta sa profesionala si de viata ii va folosi in viitoarea cariera de parlamentar. ”Am fost preocupat permanent cum sa fac un lucru, o activitate sa fie mai performanta. Cred ca doar printr-o implicare activa a noastra, a politicienilor, dar si a semenilor, se pot rezolva problemele. In toata cariera mea am pus pe primul plan comunicarea, deoarece in societatea noastra multe se intampla de la necunoastere si lipsa de comunicare. Doar stand pe margine si criticand nu putem construi nimic”, afirma Viorel Salan.
In scurtul timp de cand s-a implicat in politica, Viorel Salan a reusit sa-i capaciteze pe cei din jurul sau, sa le transmita cate ceva disciplina si perseverenta sa, din spiritul sau patriotic si civic. Calitati de care are nevoie orice lider. ”Sunt multe lucruri de imbunatatit, de la imaginea Parlamentului, pana la prioritizarea legislativa in functie de necesitatile actuale. Apoi, sunt problemele judetului care trebuie sa fie facute cunoscute si sa-si gaseasca rezolvare. Prin prisma profesiei mele, sunt la curent cu o gama larga de probleme si deficiente cu care se confrunta judetul nostru” adauga candidatul PSD Hunedoara.
Siguranta Romaniei, un punct important in programul PSD
Cand ne referim la siguranta Romaniei, ne gandim automat la structurile de aparare, de mentinere si restabilire a ordinii, la inzestrarea acestora. Insa, inainte de toate, Romania are nevoie de stabilitate economica. Din acest punct de vedere, PSD a inclus in programul sau de guvernare un proiect important care va asigura surse de finantare si incurajarea dezvoltarii firmelor romanesti. ”Este vorba despre Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii (FSDI) care va avea in grija cele 200 de companii romanesti la care statul este unic actionar. Fondul are ca scop finantarea investitiilor statului, garantarea imprumuturilor cu dobanzi avantajoase, capitalizarea economiei, dezvoltarea capitalului autohton. Este un demers realizabil, care va fi pus in aplicare din 2018. Banii atrasi de FSDI vor putea fi orientati spre investitii in infrastructura de transport si energie, in amenajarea sistemelor de irigatii, in sanatate, in cercetare si inovare, in capitalizarea CEC si Eximbank. De asemenea, se are in vederea construirea de fabrici noi de procesare a legumelor si fructelor, a carnii, de imbuteliere a apelor minerale, o resursa importanta a tarii noastre. In paralel, va fi dezvoltata industria farmaceutica si partea de componente pentru industria de aparare” precizeaza Viorel Salan.
Romania, un partener care isi onoreaza angajamentele
Si pentru ca am vorbit de industria de aparare, acest sector va avea un aport important la siguranta tarii. In programul PSD, sunt prevazute si o serie de alocari bugetare pentru Aparare, in contextul parteneriatului cu NATO. ”Astfel, Programul PSD pentru Mediul de Afaceri prevede alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. Cu acesti bani se va revitaliza industria de aparare si componenta de cercetare, conform cerintelor NATO, va fi asigurata sustinerea parteneriatelor strategiec cu SUA, NATO si Uniunea Europeana, va fi asigurat nivelul optim de armament. Si ceea ce este important, inclusiv pentru judetul Hunedoara, este modernizarea fabricii de armament de la Cugir” spune generalul de brigada in rezerva Viorel Salan.
Biroul de presa

–-

Comandat: PSD Hunedoara;
Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani;
CUI AEP mandatar financiar 11160007

3 comentarii la „Viorel Salan ”In politica actuala cuvintele cheie trebuie sa fie onoarea, cinstea, corectitudinea si responsabilitatea”

  • ai debutat perfect sa te duci dracu cu psd ul tau cu tot

  • Bre pensionare….dupa ce ca toata viata ta ai visat bastoane (32-27 ani dupa Revolutie = 5 ani in trupele de securitate ale lui Ceausescu) nu ar fi cazul sa rontai tu pensia ta de securist bolsevic si sa ne lasi pe noi???

    sa va ia dracu de pesedisti nesimtiti si comunisti securisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Alt tupeist ,lasa-ne frate ,poate te leaga astia cu iliescu pt. revolutie…………….Numele te recomanda la manele.

Comentariile sunt închise.