Universitatea „Constantin Brancusi”, bagata la inaintare de „cersetorii cu chitanta”

Cersetorii „cu chitanta” arunca in fata numele Universitatii „Constantin Brancusi” din Targu Jiu pentru a da greutate actiunii lor derulate pe strazile din Petrosani. Reprezentantii institutiei neaga orice implicare in aceasta actiune de strangere de fonduri

O parte a celor care au invadat, din nou, strazile si institutiile din Petrosani cu dosare si chitantiere in mana in numele unei asa – zise actiuni umanitare se folosesc de numele prestigioasei institutii de invatamant superior pentru a da mai bine in fata celor care ar trebui sa-si deschida larg buzunarele.

Sustin ca strang bani pentru tot felul de cazuri sociale, mai ales pentru copii care ar suferi de diverse afectiuni si au nevoie, obligatoriu, de operatii urgente pentru care „si un leu conteaza”.

ªi, ca totul sa para cat mai credibil, unii folosesc textul cu Universitatea „care deruleaza un proiect umanitar”, in parteneriat cu Asociatia „Speranta pentru viitorul fiecarui copil”.

Cu acest text cersesc bani nu numai pe strazi, ci si in institutiile de pe raza municipiului Petrosani, iar in ultima perioada sunt tot mai multi cei care face acest lucru. Problema este ca reprezentantii  Universitatii „Constantin Brancusi” din Targu Jiu nu stiu nimic despre acest demers. „Nu s-a discutat in nicio sedinta despre asa ceva. Nu s-a pus niciodata problema vreunei campanii de strangeri de fonduri in aceasta maniera”, au declarat oficialii institutiei de invatamant superior din judetul Gorj.

Carmen Cosman

 

Advertisements