Un nou termen la UPET/ Înscrierile la UPET, prelungite pânã în 22 septembrie

Reprezentantii Universitãtii Petrosani au decis sã prelungeascã termenul de depunere a dosarelor pentru studiile de licentã si de masterat pânã în data de 22 septembrie.

Cauza este neocuparea tuturor locurilor bugetate puse la dispozitia viitorilor studenti, dar si a masteranzilor. “În Consiliul de Administratie s-a decis sã amânãm termenul de depunere a dosarelor pânã în datã de 22 septembrie.

Deocamdatã nu au fost ocupate nici locurile bugetate ca sã nu mai spunem de cele de la cu taxa”, a declarat  rectorul Universitãtii Petrosani, Aron Poantã. Potrivit sursei citate, existã posibilitatea ca în cazul în care prelungirea sã nu se fi fãcut în timp util, trebuiau întrunite mai multe conditii.

“Dacã s-ar fi terminat perioada de înscrieri puteam solicita încã o sesiune specialã pentru acest lucru, însã ne-ar fi trebuit mai multe avize si de la Minsietrul Educatiei. Asa suntem în termen si nu mai avem nevoie de alte aprobãri”, a mai precizat rectorul.

Înscrierile la Universitatea din Petrosani ar fi trebuit sã se inscheie, astãzi, 18 septembrie, însã acestea au fost prelungite pânã sâmbãtã.

Raul IRINOVICI