Un mort și doi răniți intr-un grav accident de circulație pe DN66

Un grav accident de circulație a avut loc in aceasta după amiază pe DN 66, in localitatea Ciopeia, in urma căruia o persoană a decedat iar alte două ai fost grav rănite. Potrivit polițiștilor accidentul ar fi avut loc din vina unui șofer de autocamion care nu ar fi păstrat distanță fata de mașina din fată si ar fi intrat in plin in ea proiectând-o intr-o alta aflată pe sensul opus de mers.

“La data de 20 ianuarie 2023, ora 13:15, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN66, în localitatea Ciopeia, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești în care au fost implicate trei autovehicule. Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autocamion pe DN66, în localitatea Ciopeia, din direcția Petroșani-Hațeg, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Ciopeia, lovindu-l față-spate, ulterior fiind proiectat pe sensul opus de mers într-o autoutilitară care circula pe sensul de mers Hațeg-Petroșani, condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani din orașul Petrila. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei femei în vârstă de 37 de ani, din localitatea Ciopeia, aflată în autoturism, în calitate de pasageră și rănirea conducătorului autoturismului și a unei femei aflată în autoutilitară, în calitate de pasageră. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Carla Strujan, purtător de cuvant al IPJ Hunedoara.
La această oră, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de circulație.