Un aquapark se întrezãreste si la Uricani

9Mutãri si permutãri. Pentru cã nu existã întelegere, oficialii Consiliului Judetean Hunedoara vor muta aqua parcul de la Lupeni la Vulcan. Mai mult, existã o propunere de realizarea a unei astfel de investitii si la Uricani asta dupã ce consilierii locali de la Geoagiu au refuzat un astfel de proiect. “Proiectul de la Lupeni nu am cu cine sã îl fac ca atare sigur va fi la Vulcan mai mult am primit o solicitare de la domnul primar Buhãescu, îsi doreste si dânsul acest lucru si dacã nu se face cel de la Geoagiu, dacã acceptã ideea sã mai afcem altã investitie sã fie acelasi proiect care l-am fãcut la Lupeni. Lucrãm la studiul de fezabilitate, proiectul trebuie finalizat atunci când se depune la solicitare la fonduri europene”, a declarat Mircea Ioan Molot, presedintele CJH. … mai departe

Advertisements

2 comentarii la „Un aquapark se întrezãreste si la Uricani

 • 28 august 2014 la 23:56
  Permalink

  Este o ideie buna dar ar trebui sa se faca ceva fabricute de asamblat ceva sau sa nu se mai inchidamina uricani si sa nu se mai angajeze pensionari la paza nici la minanici la aqualand daca v-a fi nevoie.

 • 29 august 2014 la 08:41
  Permalink

  Oameni buni ! Sunteti intregi la minte ? Ce dracu sa caute un aquapark in Uricani, Lupeni sau Vulcan, sunteti dusi cu pluta de tot !? O luna soare in toata perioada de vara calendaristica, cu mila lui Dumnezeu, dupa care aproape iarna pana la urmatore „vara”, clienti 10 la numar pe zi/sezon, randament 0,10%. Ce sa mai vorbim !
  Ati pus-o de o afacere bulgareasca in toata regula, ati vandut suta de lei cu 10 lei.
  Astea sunt orase fara nici o perspectiva, moarte din puct de vedere economic, turistic, mai traiesc doar in acte si cu ajutorul celor care mai trimit bani din strainatate, acasa. Sunt orase tip, capat de drum, fundatura sau zona minata.

Comentariile sunt închise.