Ultimele zile pentru admiterea la Universitate

S esiunea de admitere la Universitatea din Petroșani a fost prelungită până la finele acestei săptămâni. S-au definitivat și listele pentru master, iar în curând se pot număra primii boboci din noul an universitar.

Și în această săptămână, până vineri, cei care vor, pot să opteze pentru una dintre cele 3 facultăți de la Universitatea din Petroșani. Asta spun cei din conducerea școlii, care au prelungit perioada de înscriere pentru licență. „Am prelungit, din 21 până ân 23 iulie, la ora 13,00, perioada de înscriere în așa fel încât toată această săptămână, candidații noștri să poată să se înscrie on-line, și este vorba doar de înscrierea pentru licență”, a declarat prof univ dr ing Sorin Radu, Rectorul Universității din Petroșani.
Pentru cei care optează pentru cursurile de master, înscrierea este deja închisă și locurile bugetate ocupate. „Pentru masterat s-a finalizat vinerea trecută, sâmbătă fiind interviurile. Am ocupat toate locurile bugetate, respectiv cele 225 de locuri și avem și locuri cu taxă. Acum așteptăm confirmările, pentru că unii dintre candidați vor dori să rămână la cu taxă, că au optat și pentru taxă și fără, iar alții numai fără taxă ”, a mai adăugat prof univ dr ing Sorin Radu, Rectorul Universității din Petroșani.
În plus, la Universitatea din Petroșani ar putea să vină și alți absolvenți, care au avut mai multe opțiuni și care acum revin asupra deciziei. Unii rămân, iar alții pleacă, dar, la finele acestei săptămâni, se vor cunoaște primii boboci, înainte de admiterea de după cea de a doua sesiune de Bacalaureat.
Diana Mitrache

Advertisements