Turiștii, așteptați cu drumuri curățate

Toate arterele spre zonele turistice din județul nostru sunt curățate. Este un obiectiv al celor ce au instituit un dispecerat în acest sens la Consiliul Județean Hunedoara, și care spun că, în fiecare week-end, dar nu numai, turiștii nu vor fi împiedicați de zăpadă să ajungă la munte sau la obiectivele dacice.

Dispeceratul de la Consiliul Județean Hunedoara funcționează non-stop și, pe pagina de socializare a Dispeceratului de Drumuri Județene pot fi făcute apeluri cu privire la situațiile dificile. Până acum, însă, nu au fost probleme.
„Anul acesta lucrurile nu au fost complicate, chiar dacă la Straja au mai fost probleme. Suntem mulțumiți de modul cum s-a făcut deszăpezirea în tot județul Hunedoara pe drumurile județene. Nu au fost reclamații, iar la dispecerat sunt oameni mereu și operatorii își fac treaba, fie că vorbim de zona Sarmizegetusa, ori Poiana Ruscă, sau la Straja ori spre Parâng”, a spus Costel Avram administrator public al județului Hunedoara.
Cele mai multe intervenții au fost necesare în Valea Jiului, în zona Hațeg, în zona Brad, în zona Orăștie-Geoagiu, în Ținutul Pădurenilor, în localitățile situate la altitudine în centrul județului și pe drumul spre cetățile dacice din Munții Orăștiei. Asta spun cei de la Dispecerat și care acționează cu mașini ghidate prin GPS, așa încât să se știoe exact poziția lor, în
timpul intervențiilor. Dacă sunt probleme puteți suna și la numărul de telefon 0737553971.
Diana Mitrache