Trimis la rãcoare pentru cel putin o lunã de zile

Tânãrul de 22 de ani, din Petrosani, care si-a transat o disputã cu cutitul, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara în cerceteazã pentru tentativã de omor.
C. Robert a fost retinut pentru 24 de ore de politisti iar magistratii Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara au cerut si obtinut un mandat de arestare pentru 30 de zile. Tânãrul este recidivist si a cerut judecãtorului de drepturi si libertãti sã fie plasat în arest la domiciliu pe durata cercetãrilor, solicitare care i-a fost respinsã. Solutia Tribunalului Hunedoara poate fi contestatã de suspect.
Potrivit primelor date din anchetã, tânãrul si-a chemat un amic la el, un alt tânãr de 31 de ani, iar în noaptea de sâmbãtã spre duminicã au bãut împreunã pânã spre dimineatã. Dupã ce s-a  terminat bãutura, între cei doi a izbucnit o  ceartã.  Supãrat, tânãrul de 22 de ani a luat un cutit de bucãtãrie si si-a lovit invitatul în abdomen, în zona ficatului,  ca mai apoi sã-i spunã sotiei ce a fãcut. Femeia a sunat imediat la numãrul de urgentã iar un echipaj de politie l-a gãsit pe bãrbatul înjunghiat plin de sânge si l-a dus la Spitalul de Urgentã Petrosani, unde a fost operat de urgentã.
Maximilian Gânju

Advertisements